Stanga
Dreapta

ASPA IVETS a inceput indexul animalelor in Costinesti ,Valul lui Traian si Albesti

Gheorghe George, 11 ianuarie 2023, Ora 16:46

  • print
  • |
aspa-ivets-a-inceput-indexul-animalelor-in-costinesti-valul-lui-traian-si-albesti-51376-1.jpg

 

Echipele se deplaseaza din casa in casa pentru a informa cetatenii in legatura cu prevederile Legii 205/2004, 258/2013, Ordinul ANSVSA nr. 1/2014, Oug 155/2001, HG 1059/2013 si respectarea obligativitatii privind inregistrarea, microciparea, sterilizarea animalelor de companie detinute.

Locuitorii care detin animale neinregistrate, nemicrocipate, nesterilizate beneficiaza de gratuitatea acestor proceduri, microciparea, inregistrarea, emiterea carnetului de sanatate se desfasoara in teren si sterilizarea intr-o locatie pusa de dispozitie de catre Consiliul Local cu programare prealabila.

Scopul acestui proiect este informarea, constientizarea in sensul preventiei abandonului animalelor, inmultirea necontrolata, indeplinirea obligatiilor legale si posibilitatea de a cerceta eventualele acte de cruzime impotriva animalelor oferind sprijin si suport autoritatilor implicate.

Pentru prima data in se actioneaza in acest sens implementand solutii care pot rezolva problemele cu care se confrunta tara noastra in cazurile care implica animale!

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

11:42
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară