Stanga
Dreapta

Comuna Adunatii Copaceni in topul preferintelor bucurestenilor

Claudiu Constantin, 21 noiembrie 2021, Ora 19:59

  • print
  • |
comuna-adunatii-copaceni-in-topul-preferintelor-bucurestenilor-49722-1.jpg

 

Mii de români au dat în ultimii ani viața de la oraș pe liniștea de la țară. Este chiar o tendință la nivel european, care a crescut mai ales de când ne-am trezit blocați în case din cauze sanitare. Dacă inițial cei interesați se orientau spre locuințe aflate la periferia orașelor, creșterea prețurilor, dar și posibilitatea de a lucra de acasă i-au convins să meargă și mai departe.

Numarul locuitorilor creste de la o zi la alta

 Peste 2.500 de bucureșteni s-au mutat în comuna Adunații Copăceni, din județul Giurgiu, situată la doar 20 de kilometri de Capitală, atrași fiind de faptul că aici au toate utilitățile necesare, dar și un trai liniștit, departe de aglomerație.

Pentru omul gospodar munca este o plăcere

 

 Angajații primăriei Adunatii Copaceni sub coordonarea  primarului  Dan Rusu își desfășoară activitatea pe strada Liliacului din Dărăști Vlașca, unde toaletează copacii, cosesc iarba de pe marginea drumului și curăță spațiul din dreptul unor gospodării nelocuite.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

15:05
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară