Stanga
Dreapta

Echipele de la Infrastructură si Salubrizare sector 5 mobilizate pe teren Piedone demolează toate constructiile ilegale din sectorul 5

Marian Vasile, 23 iulie 2024, Ora 09:52

  • print
  • |
echipele-de-la-infrastructura-si-salubrizare-sector-5-mobilizate-pe-teren-piedone-demoleaza-toate-constructiile-ilegale-din-sectorul-5-52204-1.jpg

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a subliniat angajamentul său pentru îmbunătățirea confortului în comunitate. El consideră că domeniul public trebuie să rămână la dispoziția comunității și nu poate fi ocupat de garaje particulare, magazii, chioșcuri, cârciumi sau garduri. Conform legii, domeniul public este un bun al comunității și trebuie respectat ca atare.

Piedone a anunțat că toate construcțiile ilegale din Sectorul 5 vor fi demolate. Acțiunea de demolare vizează structurile neautorizate și eliberarea locurilor abandonate de 30 de ani, pentru a crea spații utile pentru comunitate.

El a subliniat că administrația locală se concentrează pe realizarea dorințelor majorității locuitorilor din Sectorul 5, orientându-se mereu spre progres și bine.

Primarul a afirmat că Vlad Popescu Piedone, viitorul primar ales al Sectorului 5, este pregătit să preia ștafeta și să continue proiectele ambițioase pentru comunitate. Piedone a menționat că se va retrage în curând, dar a exprimat încrederea că Vlad va reuși să transforme imposibilul în posibil.

„Continuăm să facem treabă pentru confort în comunitate! Domeniul public, conform denumirii, nu poate fi acaparat nici de garaje particulare, nici de magazii, nici de chioșcuri, nici de cârciumi, nici de garduri! Domeniul public este bunul public al comunității!

Așa scrie la cartea legii, așa trebuie să fie! Construcțiile clandestine din Sectorul 5… DISPAR! Demolăm urâtul, desțelenim locuri abandonate de 30 de ani și construim lucruri bune pentru comunitate! Ce își dorește majoritatea comunității noastre, aia facem! În Sectorul 5 viața merge înainte doar spre bine!

Vlad Popescu Piedone, primarul ales al Sectorului 5, ESTE PREGĂTIT! Eu îmi voi lua rămas bun de la dumneavoastră, în curând!
Vlad va continuă să facă imposibilul posibil!

 

EDITORIAL

Salubrizare 5 Comunicat

Salubrizare 5 Comunicat

Din dispoziția primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, Serviciul Prevenire Situații de Urgență, din cadrul Primăriei Sectorului 5, oferă consultanță gratuită agenților economici care își desfășoară activitatea pe raza teritorială a sectorului 5, pentru obținerea avizului/autorizației PSI ( Prevenirea și Stingerea Incendii ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

02:30
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară