Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Eroii români trimiși în Grecia să stingă incendiile, se întorc acasă după ce au câștigat lupta cu focul

Gabriela M Bogdan, 16 august 2021, Ora 11:45

  • print
  • |
eroii-romani-trimi-i-in-grecia-sa-stinga-incendiile-se-intorc-acasa-dupa-ce-au-ca-tigat-lupta-cu-focul-49081-1.jpg BREAKING NEWS

 

Pompierii români care au fost trimiși în Grecia pentru a ajuta la stingerea incendiilor de vegetație se întorc în țară.

Imaginile suprinse de o familie de români arată cum autospecialele pompierilor se deplasează pe autostradă, pe drumul către casă.

După mai bine de o săptămână de la mobilizarea echipajelor, incendiile au fost în sfârșit lichidate, iar cei 108 pompieri se pot întoarce acum acasă.

 

Facebook/ IGSU

 

În aceste momente de grea încercare pentru Grecia, românii au sărit în ajutor cu 23 de autospeciale.

”Ne-au mișcat gesturile localnicilor… Am mers în Grecia să ajutăm, însă am primit mult mai mult! Nu ne așteptam la așa o mare recunoștință. Ne bucură sufletul să vedem cum ne privesc, cum ne dau „Bună ziua” și ne zic „Mulțumesc!”.

Toți cei care ne-au ieșit în cale s-au oferit să ne sprijine, ne-au adus tot timpul apă rece, care valorează foarte mult după câteva ore de stat în preajma flăcărilor.

O mare surpriză a fost făcută de un copil, care i-a vizitat în această dimineață pe colegii noștri. A venit cu plăcinte și porumb fiert, drept mulțumire pentru că îi protejau satul.
În aceste ultime zile a fost depus un efort considerabil din partea pompierilor pentru limitarea propagării incendiilor, însă au avut parte și de momente cu o mare încărcătură emoțională, care le-a dat putere și i-a făcut să treacă peste clipele de epuizare. Mulțumim, Grecia!
” - spun pompierii români, potrivit IGSU.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

21:27
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară