Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Mesaj de 1 Mai: „Deși avem libertatea de a fi împreună, resimțim efectele războiului”

Gabriela M Bogdan, 2 mai 2022, Ora 13:04

  • print
  • |
mesaj-de-1-mai-de-i-avem-libertatea-de-a-fi-impreuna-resimtim-efectele-razboiului-50583-1.jpg BREAKING NEWS

 

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a transmis, duminică, un mesaj cu ocazia zilei de 1 Mai. După doi ani în care ziua de 1 Mai a fost umbrită de restricțiile impuse de pandemie, în acest an sărbătoarea este marcată de efectele războiului din Ucraina. „Asistăm cu toții la distrugerea a zeci, sute de mii de locuri de muncă, de întreprinderi și de vieți,” a transmis Marius Budăi.

„Dacă în ultimii doi ani Ziua Internațională a Muncii a fost umbrită de restricțiile dure impuse din cauza pandemiei de Covid-19, în acest an, deși avem libertatea de a fi împreună, resimțim efectele războiului. Asistăm cu toții la distrugerea a zeci, sute de mii de locuri de muncă, de întreprinderi și de vieți. La fel ca și criza generată de pandemie, criza din piața muncii cauzată de război va lovi cel mai puternic în persoanele cele mai vulnerabile”, spune Marius Budăi într-un mesaj pe Facebook.

Acesta spune că acum „trebuie să fim solidari și să rămânem centrați pe nevoile oamenilor afectați cel mai puternic de efectele pandemiei ori ale războiului”.

„La mulți ani tuturor celor care muncesc și mă înclin în fața tuturor celor care au fost în prima linie pentru a-și ajuta semenii afectați de pandemie, iar acum își fac cu devotament meseriile și vin în sprijinul celor care fug din calea războiului”, a mai transmis ministrul Muncii.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

23:52
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară