Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Mesajul Președintelui României cu ocazia Paştelui catolic şi Floriile ortodoxe

Gabriela M Bogdan, 18 aprilie 2022, Ora 12:32

  • print
  • |
mesajul-pre-edintelui-romaniei-cu-ocazia-pastelui-catolic-si-floriile-ortodoxe-50550-1.jpg BREAKING NEWS

 

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj tuturor credincioşilor romano-catolici, reformaţi, unitarieni şi evanghelici care sărbătoresc Paştele, dar şi creştinilor care celebrează Floriile, subliniind importanţa păcii şi solidarităţii.

"Transmit tuturor credincioşilor romano-catolici, reformaţi, unitarieni şi evanghelici urarea de a sărbători Învierea Domnului cu sănătate şi iubire, în comuniune cu cei dragi. Totodată, îi salut călduros pe credincioşii care celebrează duminică Floriile, o sărbătoare a bucuriei pentru întreaga creştinătate. De Sfintele Paşti înţelegem mai profund mesajul Jertfei şi suntem pătrunşi de Lumina Învierii", a scris preşedintele, pe Facebook.

Șeful statului a făcut apel şi la solidaritate cu cetăţenii ucraineni, în contextul războiului.

"Să nu îi uităm, în această perioadă, pe semenii noştri greu încercaţi din Ucraina. Prin solidaritatea noastră, le putem oferi alinare şi speranţă celor care caută refugiu din calea războiului. Învierea Domnului să vă aducă tuturor pace, oriunde aţi fi, în ţară sau în comunităţile diasporei, iar iubirea aproapelui să triumfe pretutindeni în lume!", a adăugat preşedintele.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

17:42
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară