Stanga
Dreapta

Mister KO! Andrei Stoica:Gabriel Lupulescu, Primarul oraşului Bragadiru este un bun gospodar

Marian Vasile, 26 octombrie 2022, Ora 15:02

  • print
  • |
mister-ko-andrei-stoica-gabriel-lupulescu-primarul-orasului-bragadiru-este-un-bun-gospodar-51213-1.jpg

Dacă tot ne-am apucat de povestit, haideți să vă mai zic ceva. Nu știu dacă mulți dintre voi știți, dar eu locuiesc în Bragadiru de aproape 10 ani. E un orășel lipit de cartierul bucureștean Ghencea, unde am copilărit eu. Venind dintr-o familie fără multe posibilități, de mic copil îmi doream să-mi construiesc casa visurilor mele acolo. În momentul în care am strâns destui bani și m-am mutat la casa mea, nu eram deloc mulțumit de infrastructura orașului, dar speram ca în timp, lucrurile să înceapă să se miște, să se asfalteze străzile, să se rezolve problemele trotuarelor, canalizărilor etc.

Începusem să-mi pierd speranța, dar de un an și jumătate, de când s-a schimbat conducerea Primăriei, sunt uimit de cât de multe lucruri s-au schimbat, cât de bine și de repede se mișcă lucrurile atunci când un om chiar vrea să facă ceva. Lucruri de care comunitatea avea nevoie au început să fie vizibile: rezolvarea problemei trotuarelor și canalizărilor, s-au curățat terenurile virane, s-au strâns gunoaiele. Însă cel mai mult mă afecta problema infrastructurii rutiere și sunt fericit că s-au asfaltat străzi foarte importante care au ajutat la fluidizarea traficului și la dezvoltarea orașului.

Nu pot să nu fac comparație cu ce se întâmplă în restul capitalei. Nu pot să nu observ cum stau lucrurile în celelalte sectoare sau chiar la Primăria Capitalei, unde lucrurile bat pasul pe loc și nu s-a schimbat nimic de ani de zile.

În general nu-mi dau cu părerea despre politică, nu mă interesază câtuși de puțin și evit astfel de subiecte dar am simțit nevoia să-l felicit pe primarului orașului Bragadiru pentru că lucrurile au început să intre pe făgașul normal, cum ar trebui să se miște toată România.

Îmi place să fiu informat, însă de o bună perioadă de timp am căutat să evit anumite posturi TV, care nu fac decât să prevestească tot felul de scenarii apocaliptice, să înspăimânte oamenii, să-i inducă în eroare, să-i neliniștească și să-i terorizeze. În schimb, sunt foarte atent la ce se întâmplă în jurul meu și trebuie să-i dau Cezarului ce-i al Cezarului.

Copiii mei îmi doresc să traiască într-un oraș curat, unde se pot plimba liniștiți pe stradă, unde au stații RATB aproape, să poată merge singuri la școală, să nu depindă de mașină. Un oraș modern, cu o bună infrastructură rutieră, unde să nu stau mult în trafic, un oraș european. Iar în momentul de față se pare că are șanse, datorită edilului Gabriel Lupulescu. Dată fiind perioada scurta în care s-au întamplat lucruri care își asteptau de mult timp rezolvarea, trag speranță că în scurt timp acest oraș satelit al Bucureștiului va ajunge un exemplu atât pentru orașele mari cât și pentru cele mai mici, după modul eficient și rapid de dezvoltare.

Faptele întotdeauna vor cântări mai mult decât vorbele.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

11:48
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară