Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Partida Romilor „Pro-Europa” continuă acțiunile de ajutorare a refugiaților ucraineni de etnie romă: „O inimă cu fraţii noştri din Ucraina!”

Gabriela M Bogdan, 23 martie 2022, Ora 13:11

  • print
  • |
partida-romilor-pro-europa-continua-actiunile-de-ajutorare-a-refugiatilor-ucraineni-de-etnie-roma-o-inima-cu-fratii-nostri-din-ucraina-50419-1.jpg BREAKING NEWS

 

Daniel Vasile- prim-vicepreședinte al Partidei Romilor ,,Pro-Europa” și coordonator al regiunii Moldova a revenit astăzi în tabăra de refugiați de la Huși.

Echipa emisiunii Din Viața Romilor l-a însoțit și de această dată în teren. Echipa regiunii Moldova și-a respectat promisiunea și a achiziționat un container complet utilat pentru a-i găzdui pe refugiații ucraineni de etnie romă care trec vama de la Albița, înfrigurați și înfometați.

Containerul a fost achiziționat prin eforturile Partidei Romilor ,,Pro-Europa”, regiunea Moldova, direct implicat fiind Daniel Vasile-coordonator Partida Romilor în această zonă. Acestui demers i s-au alăturat și Bobi Brătianu-președinte Partida Romilor, filiala Vaslui, Sergiu Sava, Andrei Mardari- președinte Partida Romilor, filiala Huși.

Dialogul cu autoritățile vasluiene a fost unul eficient și constructiv grație col.Niculae Tătaru-inspector șef ISU Vaslui care a salutat această inițiativă. Containerul este inscripționat cu numele asociației Partida Romilor iar pasul următor este acela de a aduce în tabăra de refugiați de la Huși și traducători specializați pe Limba Romani care să faciliteze dialogul dintre refugiați și autorități.

Rămâneți alături de Partida Romilor, regiunea Moldova pentru că seria acțiunilor sociale menite să îi sprijine pe refugiații ucraineni nu se termină aici. Echipa emisiunii Din Viața Romilor este prezentă că de fiecare dată în teren pentru a lua pulsul evenimentelor.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

07:51
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară