Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Primarul, Cristian Popescu Piedone nu rămâne indiferent la suferința cetățenilor sectorului 5 și se alătură protestului

Gabriela M Bogdan, 24 martie 2022, Ora 11:45

  • print
  • |
primarul-cristian-popescu-piedone-nu-ramane-indiferent-la-suferinta-cetatenilor-sectorului-5-i-se-alatura-protestului-50426-1.jpg BREAKING NEWS

 

 

Oamenii din blocul de pe strada Nicolae Drăgan, nr.5, București duc un trai inuman. Cu 8 grade C în case pe întuneric, trăiesc copii, femei, bătrâni. Dorm îmbrăcați cu tot ce au mai gros prin casă, copilașii își fac temele la lumânare, iar bătrânii sunt sortiți să părăsească această lume în mizerie și frig. Au cumpărat apartamente de la un dezvoltator care i-a păcălit, notarii au spus că actele sunt în regulă, iar băncile le-au acordat credite. Aceștia au plătit 30.000-40.000 de euro, taxă pe tranzacția imobiliară și plătesc impozite pe proprietate.

Protest împotriva incompetentului Nicușor Dan

De patru zile oamenii protestează în fața Primăriei Capitalei, deoarece această caricatură, numită și votată de unii bucureșteni să fie primar, refuză să semneze un certificat de urbanism, care ar permite execuția lucrării de branșare a blocului.

Gradul de indiferență și nesimțire al acestui individ atinge cote maxime, el preferând fotoliul călduț din birou, iar strigătele acestor oameni îl lasă indiferent.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone nu poate fi indiferent la suferința prin care trec acești oameni și se alătură protestului.

“Am făcut atât cât mi-a permis legea și o fac în continuare, ajut această comunitate. Nu au nicio vină că au fost înșelați, nu au nicio vină că sunt cumpărători de bună credință, dar autoritățile Primăriei Capitalei, trebuie să-și asume un lucru extrem de simplu, să își asume un aviz sau un certificat de urbanism.

Nu pot să acuz, dar pot să spun o părere personală, este de rea credință, nici să nu vii să stai în dialog cu oamenii pentru care garantez că l-au votat.

Acum la ora 11, o delegație a primăriei Sector 5 se va întâlni cu consilierul primarului general și cu directorii din administrația străzilor pentru a pune pe ordinea de zi hotărârea consiliului general să se abroge  când s-au luat străzile de pe raza Sectorului 5.

Sunt străzi în Sectorul 5, fără apă și canal. Oamenii așteaptă de 30 de ani o canalizare sau străzi care sunt aproape de centru, Ghencea, Calea Rahovei, care sunt administrate de Primăria Capitalei. Și oamenii au dreptate, sunt plătitori de taxe și impozite în Sectorul 5 și sunt administrate de Capitală.

Mă văd în situația de a fi fără mâini și picioare, deoarece nu pot să ajut această comunitate, fiind ales de ei. Ei nu înțeleg! “Domne plătesc taxa la tine!, și atunci voi venii și eu cu toți oamenii de pe cele 300 de străzi, să protestăm și noi că poate vocea mai multor oameni îl poate sensibiliza pe Primarul General.

În condițiile legii voi face întocmai prerogativele de care dispune un primar de sector, atunci când are în administrare acele străzi. Ne vom consulta cu juriștii noștri, dar cu siguranță vom găsi o soluție. Și el putea găsi o soluție!

A trecut iarna, a venit primăvara prin eforturile noastre și ale primăriei, le-am dat un generator care s-a stricat, am ajutat cu motorină, etc. să treacă peste iarnă acești oameni, repet, nu au nicio vină că au fost înșelați și păcăliți de acești constructori. E o proprietate privată, e adevărat, dar au și ei dreptul la civilizație și la viață. Nu vor decât un simplu racord la curent., a declarat Cristian Popescu Piedone pentru ziarul ATAC.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

18:40
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară