Stanga
Dreapta

Primarul orasului Bragadiru Gabriel Lupulescu a reziliat contractul cu SALSERV Cei mai vehementi contestatari sau abtinut în a da vot favorabil acestei hotarari

Claudiu Constantin, 6 ianuarie 2024, Ora 18:54

  • print
  • |
primarul-orasului-bragadiru-gabriel-lupulescu-a-reziliat-contractul-cu-salserv-cei-mai-vehementi-contestatari-sau-abtinut-in-a-da-vot-favorabil-acestei-hotarari-52034-1.png

Încă de la începutul mandatului, mi-am asumat responsabilitatea de a rezolva cele mai dificile probleme cu care se confruntă orașul nostru, situații în care mulți dintre dumneavoastră nu mai credeați că pot fi soluționate.

Și în cazul firmei de salubrizare, am fost primul care, după o analiză foarte amănunțită și propunând soluții concrete, am solicitat rezilierea urgentă a Contractului de Salubrizare.

Deși nu este o soluție foarte populară pentru un primar, este cea mai bună opțiune pentru cetățenii orașului Bragadiru. Dezastrul generat de Salserv, operatorul de salubrizare care a eșuat constant în a-și respecta obligațiile contractuale, trebuie să ia sfârșit imediat!

Celor care astăzi vin și exploatează această problemă în scopuri politice, fără a se gândi măcar o secundă la binele cetățenilor, ar trebui să le fie clar că locuitorii din Bragadiru sunt oameni onești. Și că aceștia sunt conștienți că toți acești 'Salvatori', care acum doar critică, au avut și ei un aport în crearea acestei situații. Consilierii PMP și USR, care până astăzi erau contestatari vehemenți ai Salserv, în ședința de Consiliu local de astăzi s-au abținut de la vot.

În cursul zilei de astăzi am reziliat contractul încheiat acum 20 de ani cu firma SalServ. Și am început de urgență procedurile pentru selectarea unui nou operator de salubrizare, care să îndeplinească cu strictețe condițiile impuse iar începând de luni, 8 ianuarie, în Bragadiru vom avea un nou operator de salubrizare.

Ne așteaptă, cu siguranță, o perioadă dificilă, dar am nevoie ca fiecare dintre dumneavoastră să analizeze situația cu calm și să înțeleagă că nu mai putem rămâne captivi unei firme incapabile să gestioneze un serviciu atât de vital pentru comunitatea noastră.

Vă asigur că voi depune toate eforturile posibile pentru a depăși aceste momente dificile și contez pe susținerea dumneavoastră, deoarece doar împreună vom reuși.

La dispoziția dumneavoastră,

Primarul orașului Bragadiru,

Gabriel Lupulescu

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

02:40
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară