Stanga
Dreapta

„STOP Manipulării romilor!”, dezbatere organizată mâine de Asociația Partida Romilor „Pro-Europa”

Gabriela M Bogdan, 25 mai 2023, Ora 11:44

  • print
  • |
stop-manipularii-romilor-dezbatere-organizata-maine-de-asociatia-partida-romilor-pro-europa-51703-1.jpg

Conducerea Asociației Partida Romilor Pro-Europa” (APRPE) organizează mâine, joi, 25.05.2023, dezbaterea „STOP Manipulării romilor!”, care are drept scop demontarea tuturor minciunilor și intoxicărilor făcute de reprezentanții unor partide, cu privire la PLX 145 – proiectul Legii privind organizarea activității de prevenire a separării copilului de familie, minciuni care au creat panică și au speriat romii din comunitățile vulnerabile și mai puțin informate.

La dezbatere vor participa reprezentanți ai Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, membri din conducerea APRPE și reprezentanți ai ONG-urilor care se ocupă cu protecția copiilor:
– Elena Tudor, președinta Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție
– Bogdan Paraschiv, sub-secretar de stat, Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse
– Nicolae Păun, președintele APRPE
– Cătălin Manea, deputat, reprezentantul romilor în Parlament
– Iulian Paraschiv, președintele Agenției Naționale pentru Romi
– UNICEF România, Voichița Thomus
– IRDO, Institutul Român pentru Apărarea Drepturilor Omului, Andreea Moroianu

“Sper ca împreună cu colegii mei să lămurim toate minciunile cu care au fost intoxicați în ultimele săptămâni romii din România, de către unii politicieni, pe rețelele de socializare. Vreau să transmit romilor următorul mesaj: Nimeni nu o să vă ia copiii cu forța! Nimini nu o să vă ia copiii să vi-i dea spre înfiat sau la casa de copii. Toate acestea sunt minciuni, propagate de unii politicieni si așa-ziși lideri romi, care urmăresc doar să creeze panică în comunitățile de romi, pentru a-și aduce ulterior avantaje electorale”, a declarat Nicolae Păun, președintele APRPE.

Dezbaterea va avea loc mâine, începând cu ora 12.00, în sala de conferințe a Restaurantului Interbelic, situat pe strada Petre Ispirescu, nr. 6A, Sector 5.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

10:01
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară