Stanga
Dreapta

Exclusiv: Un nou pas făcut în Sectorul 4! Linia de metrou va fi prelungită până în Berceni

Gabriela M Bogdan, 2 noiembrie 2021, Ora 11:06

  • print
  • |
un-nou-pas-facut-in-sectorul-4-linia-de-metrou-va-fi-prelungita-pana-in-berceni-49616-1.jpg Exclusiv

 

Un nou pas a fost făcut! Metroul ajunge până în comuna Berceni!

 

Am semnat ieri, protocolul de cooperare și colaborare între Primăria Sectorului 4, CJ Ilfov, Metrorex, CFR și Ministerul Transporturilor.

Documentul va sta la baza tuturor procedurilor derulate  în perioada imediat următoare, astfel încât în partea a doua a anului 2023, să înceapă efectiv lucrările de prelungire a liniei de metrou M2 până în comuna Berceni.

 

Le mulțumesc tuturor oamenilor din aceste instituții care au înțeles că se poate și că nimic nu este imposibil atunci când în joc este interesul oamenilor. Colaborarea noastră cu instituțiile menționate mai sus a fost întotdeauna impecabilă și sper să fie un model și pentru alte autorități!”, a declarat Daniel Băluță.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

00:48
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară