Stanga
Dreapta

”Winter Wonderland” – din 30 noiembrie

Gabriela M Bogdan, 21 noiembrie 2023, Ora 11:58

  • print
  • |
winter-wonderland-din-30-noiembrie-51982-1.jpg

Un târg de Crăciun va fi deschis, din 30 noiembrie, la Hala Laminor, de unde vizitatorii vor putea cumpăra preparate tradiţionale specifice acestei perioade a anului şi se vor putea bucura de dans şi muzică.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 3, „Winter Wonderland” va fi cel mai mare târg indoor şi outdoor din România.

Edilul Robert Negoiţă a declarat că târgul va fi interactiv, că „lista de atracţii pentru copii şi adulţi este lungă”, iar cei mici vor putea să schieze sau să se dea cu sania pe derdeluş şi vor învăţa să facă decoraţiuni de Crăciun de la artişti talentaţi.

 

FOTO: ecopolitic.ro

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

14:24
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară