Stanga
Dreapta

Cauza incendiului de la spitalul Marie Curie

Gabriela M Bogdan, 25 august 2021, Ora 12:42

  • print
  • |
cauza-incendiului-de-la-spitalul-marie-curie-49180-1.jpg

 

Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție pentru incendiu la spitalul Marie Curie din Capitală, în urma unui apel la 112. Mai multe autospeciale au fost trimise la fața locului, însă pompierii au stabilit că este vorba despre o alarmă falsă. Fumul ar fi fost rezultat în urma unei acțiuni de deratizare în unitatea medicală.

Reprezentanții Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU) au anunțat că marți, la ora 21.54, a fost activat Planul Roșu de Intervenție ca urmare a unui apel la 112, care anunța un incendiu la Spitalul Budimex din capitală.

Odată ajunse la fața locului, echipajele au constatat că anunțul de incendiu nu se confirmă, fumul fiind rezultat în urma unei acțiuni de deratizare în cadrul spitalului.

Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat, iar forțele trimise în misiune vor fi retrase in mod progresiv, au precizat reprezentanții IGSU. Cel puțin 10 echipaje au participat la misiune.

 

 

EDITORIAL

Cea mai puternică organizatie a romilor din Romania vine în ajutorul familiei Mocanu din Ciorăști – Vrancea

Cea mai puternică organizatie a romilor din Romania vine în ajutorul familiei Mocanu din Ciorăști – Vrancea

Reprezentanții Asociației Partida Romilor Pro-Europa (APRPE) s-au deplasat în comuna Ciorăști, județul Vrancea, pentru a veni în ajutorul familiei Mocanu, ai cărei copii au fost luați în plasament de către autorități. Prim-vicepreședintele APRPE, Daniel Vasile, a preluat personal acest caz. “Este important să abord ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

18:12
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară