Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Percheziții privind obţinerea unor certificate false de vaccinare

Gabriela M Bogdan, 14 octombrie 2021, Ora 11:16

  • print
  • |
perchezitii-privind-obtinerea-unor-certificate-false-de-vaccinare-49498-1.jpg BREAKING NEWS

 

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova efectuează, joi, mai multe percheziţii în judeţ într-un dosar privind obţinerea unor certificate false de vaccinare anti-Covid. 

Potrivit unor surse judiciare, descinderile au loc atât în localităţi din zona rurală, cât şi în unele oraşe, activitatea infracţională documentată de anchetatori derulându-se începând cu luna iunie a acestui an.

În urma percheziţiilor vor fi aduse la audieri aproximativ 40 de persoane, au precizat sursele menţionate.

Recent, poliţiştii au descoperit un nou tip de înşelăciune, căreia îi cad victime persoanele dornice de a obţine certificate verzi de vaccinare anti COVID-19 false, fără a efectua vaccinul. Potrivit oamenilor legii, persoane necunoscute creează pe aplicaţiile de comunicare grupuri cu denumiri sugestive, ce conţin cuvinte precum vaccin, COVID, certificat, vaccine passports, vaccine cards, şi postează anunţuri de vânzare de certificate COVID-19. 

Amatorii de astfel de documente falsificate intră în discuţii cu ofertantul prin conversaţii scrise, private şi transmit datele de identificare pentru completarea aşa-zisului certificat, fiindu-le solicitată plata unor sume de bani, de aproximativ 100 de euro, pentru eliberarea unui certificat de vaccinare cu doză unică.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

13:34
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară