Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Rareș Bogdan un oligofren cu ifose de politician.

Claudiu Constantin, 4 iulie 2019, Ora 18:12

  • print
  • |
victor-nicolae-bogdan-46782-47145-1.jpg BREAKING NEWS

Decizia Curții Constituționale de a declara nelegală constituirea completurilor de trei judecători de la Curtea Supremă nu e doar o obrăznicie, ci un atac direct la ce înseamnă stat de drept în România, a declarat Rareș Bogdan, europarlamentar PNL.

„Acești oameni aruncă România cu 20 de ani în urmă, încearcă s-o scoată din Europa. Încă nu a apărut această decizie în presa occidentală și în rândul membrilor Parlamentului European, a  comisarilor europeni, dar mâine sigur vom fi întrebați de la prima oră. Nu e doar obrăznicie, e un atac direct la ce înseamnă stat de drept în România. Faptul că Dorneanu, Enache, Stan, Deliorga și Atilla Varga au venit cu această decizie, care practic rescrie justiția ultimilor 10 ani... Nu se poate să faci așa ceva! Ne mai rămâne să facă detașamente ale poporului să-l scoată pe Dragnea pe brație din pușcărie, strigând că e deținut politic”, a declarat Rareș Bogdan.Decizia Curții a fost luată cu 5 voturi ”pentru” și 4 voturi ”împotrivă”. Au votat împotriva luării acestei decizii judecătorii Livia Stanciu, Simina Tănăsescu, Daniel Morar și Mona Pivniceru. În favoarea deciziei au votat judecătorii Valer Dorneanu, Cristian Deliorga, Gheroghe Stan, Marian Enache și Attila Varga.

Rareș Bogdan a susținut că Marian Enache este ”un bolșevic de cea mai joasă speță”, iar Valer Dorneanu este ”cârpa de șters pantofii a lui Liviu Dragnea”.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

12:21
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară