Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Sorina Pintea, reținută de procurorii DNA pentru o mită de 30.000 de euro

Gheorghe George, 28 februarie 2020, Ora 19:20

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47916-1.jpg BREAKING NEWS

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății în Guvernul Dăncilă, a fost reținută de procurorii DNA, după ce ar fi luat, în calitatea sa de director al Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş" din Baia Mare, o mită de circa 30.000 de euro.

Contractul se referă la un contract ce vizează achiziționarea echipamentelor sanitare specifice luptei cu coronavirusul. Sursele spun că ar fi fost prinsă în flagrant, iar Sorina Pintea va fi prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă.

Sorina Pintea a devenit ministru al Sănătății în 29 ianuarie 2018, odată cu învestitura Guvernului Dăncilă, și a părăsit portofoliul la momentul 10 octombrie 2019, când cabinetul fostei lidere social-democrate era demis prin moțiune de cenzură.

Fostul ministru câștigase un mandat de senator la alegerile generale din 2016, când a candidat pe listele PSD. Cu toate acestea, în 4 februarie 2017, ea avea să își dea demisia, pentru că dorea să rămână în funcția de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” din Baia Mare.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

05:59
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară