Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: COMPARAȚIE NEOBIȘNUITĂ! Sorin Cîmpeanu compară testarea pe bază de salivă cu testul de sarcină sau cu tăierea unghiilor

Gabriela M Bogdan, 7 decembrie 2021, Ora 11:31

  • print
  • |
compara-ie-neobi-nuita-sorin-cimpeanu-compara-testarea-pe-baza-de-saliva-cu-testul-de-sarcina-sau-cu-taierea-unghiilor-49814-1.png BREAKING NEWS

Ministrul Educației compară testele de salivă făcute de elevi cu cele de sarcină. Sau cu tăierea unghiilor. Spune că niciuna dintre aceste activități nu este un act medical. Întrebat despre metodele de verificare, Sorin Cîmpeanu a declarat că are încredere în responsabilitatea părinților. 

"Marea majoritate a părinților au utilizat aceste teste. Am văzut că se cer doar testele pozitive sau toate. Mă interesează să știu că părinții raportează atunci când este un caz pozitiv, o suspiciune descoperită din timp și apoi confirmată poate genera un tratament că acești copii să nu dezvolte boli grave", a declarat Sorin Cîmpeanu.

Întrebat dacă are încredere în părinți, ministrul a răspuns afirmativ și a subliniat că "nu va milita pentru măsuri care sunt specifice unui sistem dictatorial".

Totodată, întrebat dacă părinții care mint vor fi sancționați, ministrul a răspuns: "Testarea pe baza de salivă nu se raportează în Coronaform, nu este un act medical, poate fi administrat și de persoane fără competențe medicale.

Testul se poate asemăna și cu testul de sarcină sau cu tăierea unghiilor. Nu cred că cineva și-a propus să verifice veridicitatea unui test de sarcina făcut de o persoană sau cu tăierea unghiilor.

Aș vrea să înțelegem toți, prevenția și încrederea nu pot fi înlocuite. Cei mai mulți părinți sunt responsabili, din ce în ce mai mulți părinți înțeleg că acest virus există".

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

04:11
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară