Stanga
Dreapta

Daniela Niță, șefa firmei pirotehnice inculpată în Dosarul Colectiv a fost găsită moartă

Gabriela M Bogdan, 17 august 2021, Ora 11:22

  • print
  • |
daniela-nita-efa-firmei-pirotehnice-inculpata-in-dosarul-colectiv-a-fost-gasita-moarta-49100-1.jpg

 

Daniela Niță, șefa firmei pirotehnice inculpată în Dosarul Colectiv, a fost găsită moartă în locuința sa. Femeia primise cea mai mare pedeapsă în primă instanță, de 12 ani și 8 luni. La finalul lunii septembrie urmează să fie dată decizia finală în dosarul Colectiv.

Polițiștii Direcției Generală de Poliţie a Municipiului București au fost sesizați cu privire la faptul că într-un apartament din sectorul 5 a fost găsită decedată o femeie de 44 de ani.

Femeia este Daniela Niță, administratorul firmei care a organizat show-ul pirotehnic în urma căruia s-a produs tragedia de la Colectiv.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Biroul Morți Suspecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

Trupul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Până la acest moment nu se cunoaște cauza morții. Nu au fost găsite urme de violență pe trupul femeii.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

07:55
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară