Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL! Cum arată morga unui spital din Capitală în plin val pandemic

Gabriela M Bogdan, 19 octombrie 2021, Ora 11:17

  • print
  • |
imagini-cu-puternic-impact-emo-ional-cum-arata-morga-unui-spital-din-capitala-in-plin-val-pandemic-49511-1.jpg BREAKING NEWS

 

Morga spitalului Universitar din București este arhiplină. Corpurile celor decedați din cauza COVID nu mai au loc în frigidere.

 La Spitalul Universitar de Ugență București se înregistrează 45 de decedați pe zi - COVID și non-COVID. De regulă, necesarul lunar de saci este de 100. Numărul sacilor a fost suplimentat la 500. 45 de decese pe zi înseamnă 10% din total pacienți, COVID și non-COVID.

Imaginile au fost filmate luni dimineață și furnizate presei. Surse din corpul medical spun că situația este foarte gravă.

Angajați din spital spun că instituția medicală nu mai are nici saci pentru cadavre.

În ultimele zile, la spitalul Universitar din București s-au format cozi de ambulanțe care aduceau pacienți COVID în stare gravă.

În Spitalul Universitar de Urgență București sunt internați peste 400 de pacienți pozitivi și aproximativ 400 de pacienți negativi.

Aproximativ 100 de pacienți sunt internați cu forme extrem de grave, intubați și necesitând suport ventilator avansat. Medicii fac eforturi supraomenești, dar există cazuri de pacienți pozitivi, care vin cu forme avansate de boală și care au multiple comorbidități și din păcate pierd lupta cu boala.

Sâmbătă a existat un număr mai mare de morți, aproximativ 40 de decese, astfel că a fost nevoie să fie folosite toate spațiile Departamentului Prosectură.

Coadă uriașă de ambulanțe. Pacienții stăteau pe scaun la Urgențe, cu masca de oxigen

Curtea Spitalului Universitar din București era, săptămâna trecută, plină de ambulanțe care aduceau mulți pacienți infectați cu COVID. Situația critică a fost înrăutățită și de faptul că unitatea sanitară nu mai avea niciun loc liber în secții, nici în cele normale, nici în cele de terapie intensivă. Bolnavii ajung în unitățile de primiri urgențe, unde stau pe scaun, cu mască de oxigen, în așteptarea eliberării unui loc.

Duminică, un nou compartiment cu 15 paturi de ATI COVID a fost deschis la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar – Arseni” din Capitală, după ce cu o noapte în urmă Unitatea de Primiri Urgențe a fost, pur și simplu, sufocată de cazuri.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

09:29
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară