Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Un bărbat înarmat cu un briceag a amenințat călătorii dintr-un autobuz din Capitală

Gabriela M Bogdan, 16 noiembrie 2021, Ora 11:21

  • print
  • |
un-barbat-inarmat-cu-un-briceag-a-amenintat-calatorii-dintr-un-autobuz-din-capitala-49695-1.jpg BREAKING NEWS

 

Un bărbat înarmat cu un briceag a amenințat călătorii dintr-un autobuz din Capitală. Incidentul s-a petrecut pe linia 104, în zona Vatra Luminoasă. A fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru a-l calma pe individul recalcitrant.

Panică într-un autobuz STB de pe linia 104 după ce un bărbat a scos din buzunar un briceag și a început să îi amenințe pe călătorii din jurul său. Norocul a făcut ca în zonă să se afle un echipaj al Jandarmeriei, care a intervenit și a calmat spiritele. De asemenea, trebuie menționat faptul că bărbatul care a pornit acest scandal era în stare de ebrietate, potrivit autorităților.

Panică într-un autobuz STB. Ce au declarat reprezentanții Jandarmeriei

Întregul incident ce s-a produs duminică seară în autobuzul de pe linia 104 a fost prezentat pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Române, unde de asemenea au fost precizate și conscințele pe care bărbatul care a scos briceagul le va suferi.

Astfel, potrivit postării Jandarmeriei Române, un echipaj al autorităților care se afla în zona Vatra Luminoasă a surprins scena și a intervenit în viteză pentru a evita posibilele victime. Jandarmii de la fața locului au decis să intervină după ce au observat faptul că mai mulți călători s-au panicat în momentul în care bărbatul aflat sub influența băuturilor alcoolice a scos briceagul și a început să amenințe.

„Seara trecută, un echipaj de Jandarmerie, care se afla în zona Vatra Luminoasă din București, a observat în autobuzul 104 mai mulți călători alarmați și panicați. Panica fusese creată de un pasager care a scos din buzunarul hainei un briceag pe care l-a îndreptat amenințător către călători.”, se arată în postarea de pe Facebook-ul Jandarmeriei Române.

Bărbatul a predat briceagul și a fost condus la secție

În urma intervenției, jandarmii l-au coborât din autobuz pe bărbatul recalcitrant. Acesta le-a predat în cele din urmă briceagul, iar apoi a fost percheziționat.

În cele din urmă, acestuia i-au fost întocmite actele în vederea continuării cercetărilor în acest caz pentru ca mai apoi să fie condus de către echipajul de jandarmi la secția de Poliție.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

05:59
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară