Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: 5000 DE LEI VIATA UNUI OM

Laurentiu Ion, 4 februarie 2021, Ora 10:26

  • print
  • |
5000-de-lei-viata-unui-om-48440-1.jpg BREAKING NEWS

Guvernul a aprobat ca fiecare persoană afectată de incendiul de la "Matei Balș" să primească  ajutor financiar

Guvernul va acorda ajutoare de urgenţă în valoare de 5.000 de lei pentru fiecare persoană afectată de incendiul produs la Institutul de Boli Infecţioase "Matei Balş", pentru sprijinirea familiilor aparţinătoare victimelor.

"A fost aprobată o hotărâre de guvern din partea Ministerului Muncii, un lucru pe care l-am făcut şi după tragedia de la Piatra Neamţ, prin care se propune acordarea de ajutoare de urgenţă pentru sprijinirea familiilor aparţinătoare victimelor incendiului produs la Institutul de Boli Infecţioase Prof. Dr. Matei Balş, soldat, cum ştiţi, cu decesul unor bolnavi şi rănirea altora.

Se propune ca familiile celor afectaţi să beneficieze de un ajutor de urgenţă în valoare de 5.000 de lei pentru fiecare persoană afectată, suma maximă ce poate fi acordată pentru această intervenţie fiind de un milion de lei", a declarat Florin Cîţu, miercuri, la Palatul Victoria.

O pacientă în vârstă de 84 de ani este ultima victimă a incendiului, bilanțul deceselor ajungând la 11. Ea fusese transferată la Spitalul Universitar de Urgență „Elias” din București și a murit miercuri dimineață, a anunțat Ministerul Sănătății într-un comunicat.

Totodată, Ministerul a precizat că starea de sănătate a pacienților afectați de incendiu și care au fost transferați în alte unități sanitare este următoarea:

Spitalul Clinic de Urgență „Sfântul Ioan” din București: 10 pacienți în stare stabilă (1 pacient externat în 2 februarie 2021).

Spitalul Universitar de Urgență din București: 3 pacienți - 1 pacient intubat pe ATI, 2 pacienți stabili.

Spitalul Universitar de Urgență „Elias” din București: 4 pacienți în stare stabilă.

Spitalul de Boli Infecțioase și Tropicale „Victor Babeș” din București: 6 pacienți. 2 pacienți în stare gravă (ATI), 4 pacienți în stare stabilă.

Spitalul Clinic de Urgență „Sfântul Pantelimon” din București: 3 pacienți în stare stabilă (ATI).

Spitalul Militar Central din București: 2 pacienți. SMC: 2 pacienți în secția ATI, ambii în stare gravă, intubați.

Spitalul „Witting” din București: 2 pacienți, stare stabilă.

Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București: 4 pacienți - 3 pacienți în stare stabilă, 1 pacient în secția ATI, intubat.

Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din București: 2 pacienți stare stabilă. 1 pacient va fi externat în cursul zilei de miercuri.

Spitalul Monza din București: 3 pacienți în stare stabilă.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

18:18
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară