Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Alina Gorghiu îl atacă pe Ludovic Orban, acuzându-l că vrea răul partidului

Gabriela M Bogdan, 8 septembrie 2021, Ora 11:21

  • print
  • |
alina-gorghiu-il-ataca-pe-ludovic-orban-acuzandu-l-ca-vrea-raul-partidului-49270-1.jpg BREAKING NEWS

 

Vicepreședintele Senatului, Alina Gorghiu, susține că oameni care doresc răul PNL nu se află doar în afara partidului, ci și în interiorul acestuia, făcând trimitere, evident, la președintele PNL, Ludovic Orban, cel care a jucat diferit față de partid și a înlesnit moțiunea de cenzură a celor de la USR-PLUS și AUR.

 

”Uneori, cei care doresc răul PNL nu sunt doar în exteriorul partidului, ci și în interior. Și fac cot la cot eforturi comune cu alianța AUR+USR PLUS, ca să pice guvernul condus de PNL.

Cred însa ca aceasta monumentală eroare va avea consecințe politice.

Între timp, noi, toți ceilalți din partid, apărăm PNL și acest guvern. Nu oricum, ci cu Florin Cîțu prim-ministru și respectând ceea ce am promis electoratului nostru: o guvernare eficientă și fără PSD, adversarul nostru tradițional.

Iar 25 septembrie va fi momentul adevărului. Și pentru cei care apără guvernul, dar mai ales pentru cei care vor să scoată PNL de la guvernare.

Eu văd o guvernare de dreapta, cu oameni mai puțin emoționali, dar de dreapta. PNL-USR-UDMR va fi formula. Sunt convinsă de asta.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

22:19
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară