Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Ciolacu amenință cu mitinguri în Piața Victoriei

Gabriela M Bogdan, 27 iulie 2021, Ora 10:20

  • print
  • |
ciolacu-ameninta-cu-mitinguri-in-piata-victoriei-48875-1.jpg BREAKING NEWS

 

Marcel Ciolacu a amenințat Guvernul cu un miting în Piața Victoriei, dacă Guvernul va face diferențe între aleșii locali la rectificarea bugetară. În plus, președintele PSD critică și PNRR-ul. El este de părere că „este exclus ca anul acesta să prindem vreun ban”. „Vom fi rușinea Europei”, a spus Ciolacu.

„Vom vedea ce se va întâmpla și la rectificare, sper că nu se vor face diferențe între partidele din care sunt aleșii locali, iar dacă se vor face, sigur vom ieși în Piața Victoriei. Veți vedea că nu vor mai suporta românii toată această batjocură și acest circ cu congresele PNL şi USR-PLUS. Domnul Cîțu ar trebui să cheme și aleșii locali ai celui mai mare partid politic din România, care are și cei mai mulți primari”, a spus Marcel Ciolacu.

„Toate aceste angajamente europene ar trebui să se vadă în nivelul de trai. E exclus ca anul acesta să prindem vreun ban din PNRR, deja și liderii coaliției anunță asta. Vom fi rușinea Europei, în ultimele 5 state cu PNRR aprobat. Sunt zeci de pagini de întrebări, sunt reforme aberante, dar nu se mai vorbește decât de congrese”, a adăugat președintele PSD.

Ciolacu: L-am auzit pe domnul Barna cu vaccinații. Acum Biserica e de vină

„Avem și eșecul vaccinării. L-am auzit pe domnul Barna, noi suntem penultimul stat european, ne prinde valul 4 cu 30% vaccinați, iar acum cică Biserica e de vină, nu ei că nu sunt credibili și nu au niciun plan. Nu au nicio reținere, trec cu buldozerul peste noi, nu explică nimic, sunt peste 50 de miliarde împrumutate, nimeni nu știe unde sunt, iar acum, cu această datorie imensă, totul va fi blocat. Veți vedea că la anul va veni și FMI, vor fi și tăieri, normal. Ei se laudă cu creșterea economică, dar e normal, după descreșterea din pandemie. E o bătaie de joc, avem milioane de teste care nu mai sunt bune, că sunt raportate la altă tulpină. Este un jaf ca la Unifarm, vom merge la DNA pentru a cere să aflăm și noi cât am stat în casă cine a furat și cine s-a îmbogățit”, a mai declarat Ciolacu.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

21:51
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară