Stanga
Dreapta

Ciolacu îi cere explicații lui Predoiu pentru pragul de abuz în serviciu

Gabriela M Bogdan, 4 aprilie 2023, Ora 12:30

  • print
  • |
ciolacu-ii-cere-explicatii-lui-predoiu-pentru-pragul-de-abuz-in-serviciu-51595-1.jpg

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă, despre pragul la abuzul în serviciu, că sprijină propunerea venită de la specialiștii din Ministerul Justiției: Cătălin Predoiu, „fiind ministrul Justiției, să explice de ce a venit cu propunerea de 9.000 de lei și cum este abordarea”.

„Atât eu cât și prim-ministrul Nicolae Ciucă am spus că sprijinim propunerea venită de la Ministerul Justiției, care este o propunere venită de la specialiști din Justiție. Dacă s-a schimbat ceva, nu am nicio problemă, putem să propunem și un euro, nu asta este important”, spune Marcel Ciolacu.

El afirmă că a discutat despre prag doar cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, nu și cu alți lideri liberali.

„Am vorbit cu președintele PNL și amândoi am decis că susținem propunerea ministrului Justiției. Eu cu domnul Nicolae Ciucă nu am vorbit despre o sumă, am vorbit despre o propunere a Ministerului Justiției. Nu mă întrebați pe mine ce s-a schimbat. Eu v-am spus ce am susținut public. Colegii au fost informați de către domnul Predoiu, și domnul Predoiu, normal, fiind ministrul Justiției, să explice de ce a venit cu propunerea de 9.000 de lei și cum este abordarea. Susțin varianta specialiștilor, nu a Ministerului Justiției”, încheie Ciolacu.

 

EDITORIAL

Cea mai puternică organizatie a romilor din Romania vine în ajutorul familiei Mocanu din Ciorăști – Vrancea

Cea mai puternică organizatie a romilor din Romania vine în ajutorul familiei Mocanu din Ciorăști – Vrancea

Reprezentanții Asociației Partida Romilor Pro-Europa (APRPE) s-au deplasat în comuna Ciorăști, județul Vrancea, pentru a veni în ajutorul familiei Mocanu, ai cărei copii au fost luați în plasament de către autorități. Prim-vicepreședintele APRPE, Daniel Vasile, a preluat personal acest caz. “Este important să abord ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

17:23
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară