Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Dezastru logistic la Ministerul Economiei

Valentina Popescu, 25 aprilie 2021, Ora 13:17

  • print
  • |
dezastru-logistic-la-ministerul-economiei-48545-1.jpg BREAKING NEWS

Ceea ce se întâmplă la ministerul Economiei, după venirea lui Claudiu Năsui,  este de neimaginat.  La sediul de pe calea Victoriei pare că e casa arsă.  Și cum aceste lucruri îmi erau semnalate de multă vreme, ieri am mers să văd dezastrul cu ochii mei.

A fost un fel de demers jurnalistic incognito.  Am intrat în minister într-un mod discret, pentru a vedea dacă ceea ce îmi scriau sursele se adeverește. Vreau să vedeți o singură imagine, care probabil face cât 1000 de cuvinte! Vorbim de curtea interioară a ministrului Economiei:

Pe lângă asta, ce se întâmplă în cladire e de vise negre. Nu mai există hârtie pentru copiatoare, hârtie igienică la wc, apă la dozatoare, apă la protocol, săpun pentru spălat pe mâini. În magazie bate vântul. Ultimile achiziții au fost făcute până în decembrie anul trecut.

Procedurile de lucru sunt și ele vraiște. Lucrările stau la semnat, la cabinetul ministrului, chiar și câte 2 săptămâni. Toți subordonații lui Năsui sunt siderati.  Acesta însă pare din alt film. Cu o regularitate de ceas elvețian,  după 17 seara Năsui bântuie pe holurile ministerului făcând filmări și filmulețe pentru Facebook.  În tot acest timp, programele de întrajutorare și stimulare a activității IMM-urilor au sucombat total..

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

06:57
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară