Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Fă Clotildo, esti proastă rău!

Laurentiu Ion, 28 februarie 2022, Ora 17:19

  • print
  • |
fa-clotildo-esti-proasta-rau-50260-1.jpg BREAKING NEWS

 

Altă manipulare marca primarului sectorului 1, Clotilde Armand: mai nou afirmă pe rețelele de socializare că nu va mai plăti ajutoarele sociale din cauza neaprobării bugetului local!

 

„Sunt sistate mai multe ajutoare sociale, cum ar fi indemnizațiile pentru persoanele cu handicap, care este echivalentă cu salariul minim net, sau plata însoțitorilor acestor persoane. De asemenea, sunt sistate sumele primite de la bugetul de stat pentru cheltuielile cu învățământul, banii de funcționare pentru grădinițe, școli și licee și fondurile pentru bursele școlare", spune Armand!

 

Cum puteți fi atât de cinică? Ce afirmați este fie incompetență, fie rea-voință! Având în vedere că sunteți ordonatorul principal de credite, ar trebui să știți câteva lucruri elementare despre bugetul Sectorului 1. Pe lângă faptul că până la aprobarea bugetului, subdiviziunea administrativ-teritoriala funcționează pe principiul alocării fracției de 1/12, veți primi din cote defalcate 700 mil lei, 423 mil lei din veniturile încasate de DGITL şi aveți excedent bugetar din 2021 de peste 400 mil lei (pentru că nu ați făcut nimic). Ah! Să nu uităm și de capitolul "realizări": gunoiul de pe străzi, amenzi şi penalități care ne vor sărăci bugetul şi circul pe care îl faceți în şedințele de consiliu.

 

Iar apogeul ipocriziei este când vă folosiți de grupurile vulnerabile în scopuri politice! Să știți că nimeni nu a uitat că ați vrut să întrerupeți ajutorul la plata chiriei pentru familiile care locuiesc în condiții precare!

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

06:52
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară