Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Facebook îl protejează pe huliganul George Simion pentru asocierea lui Cîțu cu Hitler

Marian Vasile, 28 februarie 2022, Ora 17:02

  • print
  • |
facebook-il-protejeaza-pe-huliganul-george-simion-pentru-asocierea-lui-citu-cu-hitler-50255-1.jpg BREAKING NEWS

 

Facebook a decis, în urma unor sesizări din partea mai multor  cititori, că postarea liderului AUR, George Simion, ce includea o fotografie în care premierul Florin Cîțu este asociat cu fostul dictator nazist Adolf Hitler, „nu încalcă în mod expres Standardele comunității”, deși au existat cazuri în care alte conturi ale utilizatorilor obișnuiți sau chiar pagini ale site-urilor de știri, inclusiv G4Media și HotNews, au fost sancționate fără explicații, chiar dacă conținutul postărilor nu conținea, de fapt, derapaje. 

  • „Îți mulțumim pentru raport – ai făcut bine că ne-ai anunțat în legătură cu acest element. Am analizat fotografia și, cu toate că nu încalcă în mod expres Standardele comunității noastre, înțelegem că poate fi dezagreabilă pentru tine și alții. Nimeni nu ar trebui să fie nevoit să vadă pe Facebook postări pe care le consideră instigatoare la ură, prin urmare dorim să te ajutăm să eviți astfel de lucruri pe viitor. Din lista de mai sus, poți direct să blochezi utilizatorul George Simion sau ai putea să-l ștergi din lista de prieteni ori să nu-l mai urmărești. Dacă alegi să nu-l mai urmărești, veți rămâne prieteni pe Facebook, dar nu îi vei vedea postările în secțiunea Noutăți. Deoarece știm că aceste opțiuni pot să nu se potrivească în orice situație, înștiințează-ne în cazul în care consideri că trebuie să examinăm și alte aspecte. De asemenea, îți recomandăm să folosești platforma Facebook pentru a-ți exprima punctul de vedere și a-i informa pe cei din jurul tău. Susținerea unui punct de vedere cu informații exacte și păreri alternative poate contribui la crearea unui mediu mai sigur, bazat pe respect”, se arată în răspunsul Facebook către doi cititori G4Media, care au sesizat postarea lui Simion.

Mai mult, Facebook susține în răspunsul său că nu permite pe rețeaua sa de socializare „descrieri sau fotografii care degradează aspectul sau caracterul cuiva”, adică exact ceea ce se regăsește în fotografia postată de liderul AUR.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

12:59
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară