Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Facebook îl protejează pe huliganul George Simion pentru asocierea lui Cîțu cu Hitler

Marian Vasile, 28 februarie 2022, Ora 17:02

  • print
  • |
facebook-il-protejeaza-pe-huliganul-george-simion-pentru-asocierea-lui-citu-cu-hitler-50255-1.jpg BREAKING NEWS

 

Facebook a decis, în urma unor sesizări din partea mai multor  cititori, că postarea liderului AUR, George Simion, ce includea o fotografie în care premierul Florin Cîțu este asociat cu fostul dictator nazist Adolf Hitler, „nu încalcă în mod expres Standardele comunității”, deși au existat cazuri în care alte conturi ale utilizatorilor obișnuiți sau chiar pagini ale site-urilor de știri, inclusiv G4Media și HotNews, au fost sancționate fără explicații, chiar dacă conținutul postărilor nu conținea, de fapt, derapaje. 

  • „Îți mulțumim pentru raport – ai făcut bine că ne-ai anunțat în legătură cu acest element. Am analizat fotografia și, cu toate că nu încalcă în mod expres Standardele comunității noastre, înțelegem că poate fi dezagreabilă pentru tine și alții. Nimeni nu ar trebui să fie nevoit să vadă pe Facebook postări pe care le consideră instigatoare la ură, prin urmare dorim să te ajutăm să eviți astfel de lucruri pe viitor. Din lista de mai sus, poți direct să blochezi utilizatorul George Simion sau ai putea să-l ștergi din lista de prieteni ori să nu-l mai urmărești. Dacă alegi să nu-l mai urmărești, veți rămâne prieteni pe Facebook, dar nu îi vei vedea postările în secțiunea Noutăți. Deoarece știm că aceste opțiuni pot să nu se potrivească în orice situație, înștiințează-ne în cazul în care consideri că trebuie să examinăm și alte aspecte. De asemenea, îți recomandăm să folosești platforma Facebook pentru a-ți exprima punctul de vedere și a-i informa pe cei din jurul tău. Susținerea unui punct de vedere cu informații exacte și păreri alternative poate contribui la crearea unui mediu mai sigur, bazat pe respect”, se arată în răspunsul Facebook către doi cititori G4Media, care au sesizat postarea lui Simion.

Mai mult, Facebook susține în răspunsul său că nu permite pe rețeaua sa de socializare „descrieri sau fotografii care degradează aspectul sau caracterul cuiva”, adică exact ceea ce se regăsește în fotografia postată de liderul AUR.

 

EDITORIAL

Acum, că a fost tras pe linie moartă,  penibilul  Cîţu avertizează că România va intra într-o criză economică severă

Acum, că a fost tras pe linie moartă, penibilul Cîţu avertizează că România va intra într-o criză economică severă

     Florin Cîţu spune că economia României va avea o creştere economică aproape de zero anul acesta şi avertizează că o prăbuşire economică este inevitabilă. ”Economia României va avea o creştere economică aproape de zero anul acesta. Bugetul este construit pe o creştere economică de 4.6%. Cu o prob ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

09:20
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară