Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Futu-vă-n gură de oligofreni! Dan Barna este de acord cu căsătoria persoanelor de același sex

Claudiu Constantin, 25 aprilie 2021, Ora 13:05

  • print
  • |
futu-va-n-gura-de-oligofreni-dan-barna-este-de-acord-cu-casatoria-persoanelor-de-acela-i-sex-48541-1.jpg BREAKING NEWS

Dan Barna, a spus și susține și în prezent că va vota căsătoria persoanelor de același sex și mai mult, este de acord cu adopția copiilor de către persoane homosexuale.

Declarația lui Barna

„În Europa există state care au acest lucru reglementat, nu văd o problemă din acest punct de vedere. Am spus și la dezbaterea din Parlament privind modificarea Constituției pe această temă, mi se pare că societatea românească nu este la momentul acesta acolo, nu e pregătită ca societate, dar vom ajunge cu siguranță, nu știu dacă în 10, 5 sau 2 sau 20 de ani”, a declarat Dan Barna la Marius Tucă Show acum ceva timp.

Actual, liderul USR susține această ipoteză și speră ca România să ajungă la un anumit grad de evoluție în care să se aplice aceste idei specifice Occidentului. Mai mult, în 2019, la show-ul lui Tucă, Dan Barna a răspuns întrebat despre adopțiile copiilor de către persoane de același sex: “La momentul acesta, din nou, societatea nu e acolo”.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

08:51
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară