Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Futu-vă-n gură de oligofreni! Dan Barna este de acord cu căsătoria persoanelor de același sex

Claudiu Constantin, 25 aprilie 2021, Ora 13:05

  • print
  • |
futu-va-n-gura-de-oligofreni-dan-barna-este-de-acord-cu-casatoria-persoanelor-de-acela-i-sex-48541-1.jpg BREAKING NEWS

Dan Barna, a spus și susține și în prezent că va vota căsătoria persoanelor de același sex și mai mult, este de acord cu adopția copiilor de către persoane homosexuale.

Declarația lui Barna

„În Europa există state care au acest lucru reglementat, nu văd o problemă din acest punct de vedere. Am spus și la dezbaterea din Parlament privind modificarea Constituției pe această temă, mi se pare că societatea românească nu este la momentul acesta acolo, nu e pregătită ca societate, dar vom ajunge cu siguranță, nu știu dacă în 10, 5 sau 2 sau 20 de ani”, a declarat Dan Barna la Marius Tucă Show acum ceva timp.

Actual, liderul USR susține această ipoteză și speră ca România să ajungă la un anumit grad de evoluție în care să se aplice aceste idei specifice Occidentului. Mai mult, în 2019, la show-ul lui Tucă, Dan Barna a răspuns întrebat despre adopțiile copiilor de către persoane de același sex: “La momentul acesta, din nou, societatea nu e acolo”.

 

EDITORIAL

Ce fel de lume vine peste noi?

Ce fel de lume vine peste noi?

Cînd am citit povestea lui Dacian Cioloș, copil de milițian și nepot de general, ajuns să păzească acasă la Doina Cornea, am zis că necoptul soldat a avut ghinion și nu știa ce face și în ce a fost băgat. La 20 de ani, era mic și prost. Un fel de Emil Boc din satul vecin! Cînd am citit despre legăturile cu MISA, am ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

02:31
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă