Stanga
Dreapta

General versus Guvernator Ilie Năstase depune plângere penală împotriva lui Isărescu

Gheorghe George, 24 septembrie 2022, Ora 11:27

  • print
  • |
general-versus-guvernator-ilie-nastase-depune-plangere-penala-impotriva-lui-isarescu-51103-1.jpg

Fostul jucător de tenis Ilie Năstase a afirmat, duminică, după finala turneului Ţiriac Foundation Trophy, câştigată de jucătoarea română Irina Begu, că întrecerea ar fi trebuit să aibă loc la Arenele BNR, fiind hotărât să depună plângere penală în acest sens împotriva Guvernatorului României, Mugur Isărescu.

 

"Îmi era dor de un turneu de tenis, dar locaţia nu este potrivită. Trebuia să fie la BNR, aş fi dorit la BNR, unde s-a scris istorie de 100 de ani şi vreau să îl atenţionez în acest fel pe tovarăşul guvernator al BNR, că în loc să pună semnătura pe o sticlă de vin toţi guvernatorii o pun pe o bancnotă. Şi vreau să îl atenţionez că îi fac plângere penală că nu lasă sportul să se dezvolte în România, tenisul. De mâine îi fac plângere penală. Terenul nu este al lui, este al românilor, eu m-am născut acolo, nu este terenul lui proprietate privată", a afirmat fostul număr 1 mondial, potrivit Agerpres.

Ilie Năstase a felicitat-o pe Irina Begu pentru victoria în faţa jucătoarei maghiare Reka-Luca Jani, cu 6-3, 6-3.

"O felicit pe Irina Begu. Publicul care a venit astăzi este de la BNR şi sper să se întoarcă la loc, pentru că eu până la anul vreau să rezolv problema asta", a mai spus Ilie Năstase.

Jucătoarea română de tenis Irina Begu, a doua favorită, a câştigat turneul Ţiriac Foundation Trophy (WTA 125), dotat cu premii totale de 115.000 de dolari, duminică, după ce a învins-o pe maghiara Reka-Luca Jani, cu 6-3, 6-3, în finala desfăşurată la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti.

Irina Begu a cucerit al doilea său titlu din acest an, după titlul WTA 250 de la Palermo. Begu s-a mai impus la Bucureşti, în 2017, la antepenultima ediţie a turneului WTA 250 din Capitală.

Begu a câştigat un cec de 15.000 de dolari şi 160 de puncte WTA, în timp ce Jani a fost recompensată cu 8.000 de dolari şi 95 de puncte WTA.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

17:11
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară