Stanga
Dreapta

George Simion e un cocalar de galerie

ro.ro, 28 februarie 2022, Ora 17:00

  • print
  • |
george-simion-e-un-cocalar-de-galerie-50254-1.jpg

 

 

George Simion e un cocalar de galerie, cu trecut mai mult decât dubios, cu tată cu cazier, doar cazier, datorită faptului că sora lui Georgică este judecătoare la tribunalul unde a fost judecat tacsu.

Am văzut că multă lume gemea de satisfacție pentru că s-a dus gheiuțul ăsta agresiv și l-a luat după umeri pe măscăriciul ăla de la energie, care acum ne sfătuiește să nu mai consumăm așa mult, dacă nu vrem să plătim mult. Satisfacția era și mai mare dacă îi dădea un cap în gură.

Serios, așa credeți că se rezolvă problemele, cu prostovanii ăştia agresivi care încearcă să se impună prin violență, care fac liste cu publicațiile indezirabile pentru viitoarele cămăși verzi pe care le vor înființa cât de curând, având în vedere că se închină la Zelea-Codreanu?

Prostălăilor, știu că v-ați făcut educația într-un sistem școlar distrus și sunteți incapabili să citiți texte scrise sau să înțelegeți acțiuni dincolo de limita vizuală și să treceți în simbolistică, pentru că nici nu știți ce e aia simbolistică, dar credeți că un partid care predică și practică violența inclusiv în parlament, locul unde nu ar trebui să își aibă locul, s-ar opri cu violența doar acolo? Credeți că e greu să înceapă așa, prietenește, recrutarea de tineri care să mențină ordinea și disciplina în orașe și, mai ales, la sate, având opinci în picioare și, în mod cu totul simbolic, niște cămăși verzi.

Acceptarea violenței din partea liderilor politici este o greșeală imensă. Da, voi, ca persoane fizice, dacă vreți, puteți merge să îi dați un cap în gură lui ăla de la energie, asumat, vă luați pedeapsa, aia e, vă răcoriți. Dar nu puteți aplauda un gunoi care sare la bătaie la tribună parlamentului. Pentru că fascismul, rasismul, comunismul deja au ucis 100 de milioane de oameni în secolul 20, plus ce s-a mai întâmplat în restul lumii. Nu vrem să se reîntoarcă acele vremuri, nu vrem Putin în românia, nu vrem democrația rusă din nou, nu vrem nimic de genul ăsta. Cine dorește, să se ducă la Moskva, că primește viză instant.

 

Arhi Ametcea

 

EDITORIAL

Acum, că a fost tras pe linie moartă,  penibilul  Cîţu avertizează că România va intra într-o criză economică severă

Acum, că a fost tras pe linie moartă, penibilul Cîţu avertizează că România va intra într-o criză economică severă

     Florin Cîţu spune că economia României va avea o creştere economică aproape de zero anul acesta şi avertizează că o prăbuşire economică este inevitabilă. ”Economia României va avea o creştere economică aproape de zero anul acesta. Bugetul este construit pe o creştere economică de 4.6%. Cu o prob ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

09:09
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară