Stanga
Dreapta

Grohăitul în Parlament nu mai este permis Şoşoacă dată afară din sala de plen

Gheorghe George, 28 februarie 2022, Ora 17:42

  • print
  • |
grohaitul-in-parlament-nu-mai-este-permis-sosoaca-data-afara-din-sala-de-plen-50263-1.jpg

 

Șoșoacă nu mai poate transforma Parlamentul în circ rusesc. In plenul Senatul a fost scena reducerii acesteia la tăcere de către Alina Gorghiu, cea care a condus şedinţa. Incidentul s-a încheiat cu scoaterea Dianei Şoşoacă din sala de plen, după ce aceasta delira comparând starea de alertă din România şi măsurile adoptate pentru combaterea pandemiei cu „experimente de tip Mengele” şi „concepţii naziste”.

 

În replică, Alina Gorghiu i-a atras atenţia asupra expresiilor folosite: „Nu apreciez deloc lansarea dumneavoastră în afirmaţii care cuprind ideea de nazişti, experimente naziste şi o să vă rog pe viitor, dacă mai doriţi cuvântul, să vă limitaţi expunerea la ceea ce puteţi spune”.

Ulterior, Diana Şoşoacă a început să vocifereze în sală, moment în care vicepreşedinta Senatului i-a tăiat-o scurt: „Fără ţipat din sala de plen, altfel vă rog să evacuaţi sala. Ţipaţi la dumneavoastră acasă. Ne dor urechile. Rog chestorii să scoată afară oamenii care urlă. Dacă nu, vă invit să sunaţi la 112, cămasa de forţă este disponibilă inclusiv pentru doamna Şoşoacă”.

Totodată, senatoarei i-a fost atrasă atenţia şi pentru faptul că nu a purtat masca de protecţie, ceea ce a determinat-o pe Diana Şoşoacă să îşi susţină vehement punctul de vedere. „Ţipatul nu ţine loc de argumente. Ţipatul este în alt mediu, nu în Parlament”, a mai adăugat Alina Gorghiu. 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

00:58
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară