Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Ideile oligofrenilor noi din politică ,care atenţie, nu au copii

Bogdan Ionescu, 11 iulie 2021, Ora 10:09

  • print
  • |
ideile-oligofrenilor-noi-din-politica-care-atentie-nu-au-copii-48686-1.jpg BREAKING NEWS

USR-PLUS voia ca elevii să învețe, fără acordul părinților, despre „dragostea față de persoanele de același sex” sau „sexul în schimbul unor daruri”

 

        USR-PLUS, în frunte cu Dan Barna, spunea despre legea educației sexuale - care va fi materie obligatorie în școli de anul viitor, dar de la care părinții vor putea să-și retragă copiii - că este „o lege medievală” din cauză că necesită acordul părinților. Mai mult, Barna a spus despre părinții care nu sunt de acord ca al lor copil să participe la un astfel de curs că „nu sunt conectați la agenda publică” și că guvernanții nu ar trebui să se gândească „la himerele medievale” ale lor. 

 

        Unde ajungem cu un astfel de partid aflat la guvernare, care nu consideră importantă opinia părintelui, în condițiile în care elevii ar putea învăța la școală despre „sexul în schimbul unor daruri” sau „dragostea față de persoanele de același sex”? Ce beneficii ar putea aduce copiilor aceste idei neo-marxiste promovate de `oamenii noi din politică`, atenție, care nu au copii? 

 

        Iată câteva dintre subiectele pe care le-ar putea dezbate copiii la școală, în cadrul educației sexuale, și pentru care vicepremierul Dan Barna consideră că acordul părinților nu este necesar: 

- pentru 0-4 ani: Bucuria și plăcerea de a atinge propriul corp, despre masturbarea timpurie; dreptul de a explora identitățile de gen;

- pentru 4-6 ani: Prietenie și dragoste față de persoanele de același sex; relațiile cu persoanele de același sex;

- pentru 6-9 ani: Ejaculare, sexul în media;

- pentru 9-12 ani: Prima experiență sexuală;

- pentru 12-15 ani: Sarcină și în cazul relațiilor între persoanele de același sex;

- peste 15 ani: Sexul tranzacțional; prostituție, sexul în schimbul unor daruri, hrană, nopți plăcute, mici sume de bani; pornografie și dependență sexuală.

 

        Profesorul Gabriel Braic este una dintre persoanele care avertizează asupra efectelor negative pe care le-ar putea avea expunerea „minților inocente ale copiilor” la astfel de subiecte: „rușine, dezgust și confuzie”, „hiper-sexualizarea prematură a copiilor”, „efecte negative pe plan emoțional, relațional, sentimental”, lucruri atestate de specialiști în psihologie și psihoterapie. 

 

Romaniamama.ro

 

EDITORIAL

ADEVĂRUL CARE SUPĂRĂ

ADEVĂRUL CARE SUPĂRĂ

Ceea ce s-a întâmplat în parlament cu ocazia citirii moțiunii nu mă surprinde. "Lupta se dă la baionetă", s-a mai întâmplat și în alte parlamente din țări cu ”civilizație politică” asemănătoare. Nu m-au surprins nici cuvintele auzite în plen, gen ”banditule”, ”mafiot ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

21:27
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă