Stanga
Dreapta

Impostorii antivaccin : Şoşocari, Simioni,Turturigi domni și doamne ”doctori”

Laurentiu Ion, 31 decembrie 2021, Ora 10:12

  • print
  • |
impostorii-antivaccin-sosocari-simioni-turturigi-domni-i-doamne-doctori-49928-1.jpg

 

 

Desi mulți dintre ”liderii” mișcării antivaccin au fost printre primii vaccinați cu serul anti-Covid,  ne vom indrepta  atenția asupra impostorilor. Și când zicem impostori, ne referim la acei pseudo-medici,politicieni,jurnalisti  care știu ei mai bine ca toți specialiștii din domeniu ce conține vaccinul.

România,  se află în top trei țări din lume la rata de îmbolnăviri cu Covid și la numărul de decese cauzate de acest virus. TOP 3 în lume!

Rata extrem de mică a vaccinării a făcut ca noi să ajungem în această situație dezastruoasă. Dacă aruncăm o privire la țările dezvoltate din UE, aceștia fac pași mari spre normalitate mulțumită ratei foarte mari de vaccinare.

Romînia a  ajuns în acest  top nedorit de nimeni, datorita  lipsei unei implicări ferme a statului coroborată cu acțiunile impostorilor.

Impostorul este persoana care caută să înșele, profitând de necunoștința sau de buna-credință a oamenilor. De cele mai multe ori, impostorii se folosesc de titulaturile lor anume Șoșoacă si Simion  – PARLAMENTARI, Flavia Groșan – MEDIC, Luis Lazarus (numele real este Vasile Tuturigă) – JUSTIȚIARUL de la RTV, etc.)

Toți acești impostori au aruncat în spațiul public o sumedenie de inforații contradictorii cu ceea ce specialiștii din domeniu afirmă, când vine vorba de vaccin și sănătatea oamenilor. Probabil ați auzit că vaccinul ”bagă 5G-ul în tine”, vaccinul cauzează autism la copii, vaccinul aduce dictatură medicală, vaccinul te omoară, vaccinul iti modifică ADN-ul, tu și încă trei generații deveniți sterili de la vaccin, vaccinul este semnul diavolului, etc.

Adevaratii specialisti in domeniu  au făcut publice substanțele pe care le conțin vaccinurile anti-Covid:

·        ((4-hidroxibutil)azanediil)bis(hexan-6,1-diil)bis(2-hexildecanoat) (ALC-0315)

·        2-[(polietilenglicol)-2000]-N,N-ditetradecilacetamida (ALC-0159)

·        Lipida SM-102 (heptadecan-9-il 8-{(2-hidroxietil)[6-oxo-6-(undeciloxi)hexil]amino}octanoat)

·        1,2-distearoil-sn-glicero-3-fosfocolina (DSPC)

·        1,2-dimiristoil-rac-glicero-3-metoxpolietilen-2000 (PEG2000 DMG)

Acum că știm cu toții care sunt substanțele din vaccinul anti-Covid, rugati-i pe acești ”mari specialiști” să vă spună cu precizie care dintre aceste substanțe este cauzatoare de autism/ modificare de ADN/ sterilitate/ moarte și cum acționează aceasta în organism.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

10:07
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară