Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Ludovic Orban îi cheamă la luptă pe pesediști

Marian Vasile, 22 februarie 2021, Ora 17:34

  • print
  • |
ludovic-orban-ii-cheama-la-lupta-pe-pesedi-ti-48467-1.jpg BREAKING NEWS

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a declarat luni că depunerea de moţiuni simple împotriva miniştilor după o lună sau două de mandat reprezintă "o tendinţă de politicianism demagogic.V-am mai spus: să te apuci să depui moţiuni simple împotriva unor miniştri la o lună, două de la preluarea mandatului arată o tendinţă de politicianism demagogic. Aşteptăm să vedem moţiunea. În ceea ce ne priveşte, noi suntem solidari cu partenerii de guvernare şi cu siguranţă vom vota împotriva unei moţiuni depuse de PSD", a precizat liderul liberalilor la Parlament.

Întrebat în legătură cu faptul că preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus că social-democraţii vor depune moţiune de cenzură dacă nu vor fi acceptate amendamentele PSD la buget, Ludovic Orban a răspuns: "Să depună".

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a anunţat luni că social-democraţii vor depune o moţiune simplă împotriva ministrului Economiei, Claudiu Năsui, după dezbaterea şi aprobarea bugetului.

"În Biroul Politic Naţional am decis să depunem moţiune simplă împotriva ministrului Economiei, Claudiu Năsui, pentru ce a văzut o ţară întreagă, bătaia de joc la adresa antreprenorului român. În loc să îi ajute, el nu face acum decât să blocheze un program de finanţare de 500 de milioane de euro. După dezbaterile pe buget, vom face o moţiune simplă împotriva ministrului Economiei", a afirmat Grindeanu într-o conferinţă de presă.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

18:05
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară