Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: "Micutzu" implicat într-un scandal cu patru bărbați în centrul Capitalei

Gabriela M Bogdan, 16 august 2021, Ora 13:18

  • print
  • |
micutzu-implicat-intr-un-scandal-cu-patru-barbati-in-centrul-capitalei-49086-1.jpg BREAKING NEWS

 

Cosmin Nedelcu, comediantul cunoscut drept "Micutzu", a fost implicat seara trecută într-un scandal în centrul Capitalei. Artistul s-a îmbrâncit cu patru bărbați care l-au jignit pe stradă.

Scandalul a avut loc aproape de miezul nopții. Cosmin Nedelcu se afla la o terasă din centrul Capitalei. La un moment dat, pe lângă restaurantul unde acesta se afla a trecut un grup de bărbați. Aceștia l-ar fi jignit pe Cosmin Nedelcu, iar acesta a început să se certe cu cei patru bărbați.

Persoanele din jur au încercat să-i despartă, însă conflictul a degenerat și situația a scăpat de sub control. Unul dintre agresori a spart o sticlă și un geam. Martorii au sunat la 112 și polițiștii au ajuns la fața locului în 5 minute.

Cei patru bărbați au fost duși la secția de poliție, iar acolo a venit și Cosmin Nedelcu, care a depus o plângere la adresa acestora.

Agresorii au fost amendați cu câte 200 de lei, dar sunt vizați și de un dosar penal pentru distrugere. Cei patru nu au fost reținuți, dar au dat declarații apoi au putut să plece acasă.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

10:53
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară