Stanga
Dreapta

Protest AUR la sediul OMV

Gabriela M Bogdan, 16 octombrie 2023, Ora 11:49

  • print
  • |
protest-aur-la-sediul-omv-51918-1.jpg

AUR a organizat duminică, 15 octombrie, un protest în fața sediului OMV din Viena în cadrul căruia zeci de manifestanți au scandat „Ajunge umilința”, „OMV corupție” și „Petrom e al românilor”.

Potrivit deputatului AUR, Ringo Dămureanu, prezent la protestul din Austria, „OMV ne-a deposedat de resursele noastre, de petrol și gaze naturale, ne-a luat Petrom”.

Manifestanții au susținut că firma austriacă OMV ar fi construit o caracatiță infracțională până la cel mai înalt nivel în statul român și ar fi pus pe butuci toate rafinăriile țării noastre. Potrivit acestora, în tot acest timp rafinăria OMV de la intrarea în Viena prosperă pe resursele românilor.

„Noi avem petrolul, ei au rafinăriile! Resursele țării sunt ale românilor și ei trebuie să beneficieze prima dată de ce este al lor”, au arătat protestatarii prezenți în fața sediului OMV din Viena.

 

 

FOTO:  europafm.ro

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

22:18
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară