Stanga
Dreapta

Protest AUR la sediul OMV

Gabriela M Bogdan, 16 octombrie 2023, Ora 11:49

  • print
  • |
protest-aur-la-sediul-omv-51918-1.jpg

AUR a organizat duminică, 15 octombrie, un protest în fața sediului OMV din Viena în cadrul căruia zeci de manifestanți au scandat „Ajunge umilința”, „OMV corupție” și „Petrom e al românilor”.

Potrivit deputatului AUR, Ringo Dămureanu, prezent la protestul din Austria, „OMV ne-a deposedat de resursele noastre, de petrol și gaze naturale, ne-a luat Petrom”.

Manifestanții au susținut că firma austriacă OMV ar fi construit o caracatiță infracțională până la cel mai înalt nivel în statul român și ar fi pus pe butuci toate rafinăriile țării noastre. Potrivit acestora, în tot acest timp rafinăria OMV de la intrarea în Viena prosperă pe resursele românilor.

„Noi avem petrolul, ei au rafinăriile! Resursele țării sunt ale românilor și ei trebuie să beneficieze prima dată de ce este al lor”, au arătat protestatarii prezenți în fața sediului OMV din Viena.

 

 

FOTO:  europafm.ro

 

EDITORIAL

Cea mai puternică organizatie a romilor din Romania vine în ajutorul familiei Mocanu din Ciorăști – Vrancea

Cea mai puternică organizatie a romilor din Romania vine în ajutorul familiei Mocanu din Ciorăști – Vrancea

Reprezentanții Asociației Partida Romilor Pro-Europa (APRPE) s-au deplasat în comuna Ciorăști, județul Vrancea, pentru a veni în ajutorul familiei Mocanu, ai cărei copii au fost luați în plasament de către autorități. Prim-vicepreședintele APRPE, Daniel Vasile, a preluat personal acest caz. “Este important să abord ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

18:17
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară