Stanga
Dreapta

Protest sub geamul lui Nicușor Dan

Gabriela M Bogdan, 3 octombrie 2023, Ora 10:07

  • print
  • |
protest-sub-geamul-lui-nicu-or-dan-51895-1.jpg

Sindicatul Forum din administraţia publică Bucureşti, afiliat la Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţie (FNSA), pichetează marţi Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) timp de două ore, în intervalul orar 10:00 - 12:00.

Sindicaliştii sunt nemulţumiţi de promovarea de către Primărie a unui proiect HCGMB privind încetarea activităţii Centrului de Protecţie a Plantelor Bucureşti, serviciu public de interes local al Municipiului Bucureşti, prin care se vor disponibiliza toţi salariaţii, majoritatea fiind membri ai Sindicatului Forum din Administraţia Publică.

De asemenea, reprezentanţii organizaţiei sindicale acuză lipsa oricărui dialog social din partea conducerii executive a Primăriei Municipiului Bucureşti, prin care să se justifice oportunitatea desfiinţării activităţii de prestare a tratamentelor fitosanitare şi să se analizeze posibilităţile de salvare a locurilor de muncă. Aceştia au menţionat că PMB nu a răspuns până în prezent la adresa transmisă în data de 12 septembrie şi care a fost înregistrată trei zile mai târziu, în 15 septembrie. Acţiunea de protest va avea loc pe trotuarul vis-a-vis de Primăria Municipiului Bucureşti, iar numărul participanţilor va fi de 20-25 persoane. Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţie (FNSA) este afiliată la Confederaţia Cartel Alfa.

 

FOTO: g4media.ro

 

EDITORIAL

Cea mai puternică organizatie a romilor din Romania vine în ajutorul familiei Mocanu din Ciorăști – Vrancea

Cea mai puternică organizatie a romilor din Romania vine în ajutorul familiei Mocanu din Ciorăști – Vrancea

Reprezentanții Asociației Partida Romilor Pro-Europa (APRPE) s-au deplasat în comuna Ciorăști, județul Vrancea, pentru a veni în ajutorul familiei Mocanu, ai cărei copii au fost luați în plasament de către autorități. Prim-vicepreședintele APRPE, Daniel Vasile, a preluat personal acest caz. “Este important să abord ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

18:36
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară