Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Reacția lui Arafat, după ce Diana Șoșoacă și Mihail Neamțu au fost amendați: „Rasismul şi xenofobia reprezintă o boală terminală a unei societăţi!”

Gabriela Mihai, 13 ianuarie 2022, Ora 12:09

  • print
  • |
reactia-lui-arafat-dupa-ce-diana-o-oaca-i-mihail-neamtu-au-fost-amendati-rasismul-si-xenofobia-reprezinta-o-boala-terminala-a-unei-societati-49977-1.jpg BREAKING NEWS

 

Şeful DSU, Raed Arafat, a reacţiomat, joi, după ce Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării a decis sancţionarea senatoarei Diana Şoşoacă şi a lui Mihail Neamţu pentru afirmaţii pe care le-au făcut la adresa sa. ”Rasismul şi xenofobia reprezintă o boală terminală a unei societăţi si trebuie înfruntate şi învinse înainte ca ele să devină o parte din "normalitatea" în care trăim”, a transmis şeful DSU.

 

”James Baldwin spunea:

«Nu tot ceea ce este înfruntat poate fi schimbat, dar nimic nu poate fi schimbat pană nu este înfruntat». Rasismul şi xenofobia reprezintă o boală terminală a unei societăţi şi trebuie înfruntate şi învinse înainte ca ele să devină o parte din "normalitatea" în care trăim”, a scris, joi, pe Facebook, Raed Arafat, distribuind comunicatul CNCD care anunţa sancţioarea senatoarei Diana Şoşoacă şi a lui Mihail Neamţu.

Potrivit lui Arafat, ”astfel de afirmaţii, indiferent cui sunt ele adresate, nu trebuie tolerate într-o societate democratică a secolului 21”.

”Istoria ne-a arătat ce poate face rasismul, xenofobia şi îndemnul la ura, astfel încât este obligaţia noastră să reacţionăm de îndată dacă nu vrem ca istoria să se repete”, a mai transmis Arafat.

Colegiul director al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării a decis, miercuri, să o sancţioneze pe senatoarea Diana Şoşoacă, cu amendă contravenţională în valoare de 5.000 de lei, pentru declaraţiile discriminatorii la adresa secretarului de stat Raed Arafat. Aceasta îl trimitea în declaraţii pe Raed Arafat în ţara lui şi îl numea ”trădător”.

 

 

EDITORIAL

Prostu' clasei s-a ajuns medic pe Facebook

Prostu' clasei s-a ajuns medic pe Facebook

  Nu e dobitoc cu cont de Facebook care să nu se dea în stambă zilele ăstea pe unde are ocazia cu sfaturi medicale de genul: nu există COVID, nu mergeți la spital, medicii vă omoară, la ATI îi leagă și îi sedează pe bolnavi! Băi, deștepților, voi omorâți mai mulți oameni decât poate un medic să salveze! ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

01:28
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă