Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Românii au luat cu asalt pagina de Facebook a lui Iohannis

Gabriela M Bogdan, 9 decembrie 2022, Ora 10:14

  • print
  • |
romanii-au-luat-cu-asalt-pagina-de-facebook-a-lui-iohannis-51325-1.jpg BREAKING NEWS

Ratarea aderării la spațiul Schengen a provocat un val de indignare în rândul românilor, iar pe pagina de Facebook a președintelui Klaus Iohannis a început un adevărat dezmăț.

Peste 3300 de comentarii i-au lăsat oamenii președintelui, în majoritatea acuzându-l că n-a făcut nimic concret pentru a favoriza intrarea României în Schengen.

De remarcat faptul că, în majoritatea comentariilor, oamenii îl indică pe Klaus Iohannis drept principal vinovat ca șef al politicii externe a României.

Iată câteva dintre comentariile lăsate pe pagina de Facebook a președintelui Klaus Iohannis:

”Ați făcut din România preșul străinilor și acum ne mirăm că suntem călcați în picioare. Felicitări, continuați politica milogilor, continuați să dați resursele țării pe nimic străinilor, continuați batjocura!”.

”Domnule președinte, nu-i așa că era prea dificil să vă întrerupeți weekend-ul de la mijloc de săptămână ca să vă deplasați în Austria? Să încercați să-i convingeți pe austrieci? Sau măcar să înțelegeți de ce nu ne vor în Schengen?”

”Atat? Iar ne lasati sa fim umiliți fara sa ripostam???? Nu le bagam destui bani in buzunare???? Slaba reactie... Lasa ca ne trece amarul...”

”Iar avem discursuri cu derulare doar în viitor, care se concretizează în nimic? Am obosit de "vom face", " va fi efectuat".Sunteți exemplul salariatului pentru care trece luna și intră salariul. Dacă ați fi avut salariați cu aceeași atitudine în primăria Sibiu, i-ați fi recompensat pentru efortul depus? Nu credeți că este momentul să dați socoteală pentru situația în care se află România?”

”Austria are dreptate: avem granițe nesigure! Când au furat pădurile României, nimeni nu i-a oprit...”.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

00:04
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară