Stanga
Dreapta

Scandal cu pumni și picioare într-o discotecă din Costinești

Gabriela M Bogdan, 11 august 2021, Ora 11:19

  • print
  • |
scandal-cu-pumni-i-picioare-intr-o-discoteca-din-costine-ti-49052-1.jpg

 

După un an în care pandemia a ţinut oamenii departe de distracţie, în această vară, tinerii au vrut să profite de relaxarea restricţiilor. Astfel, în fiecare weekend cluburile de pe litoral au fost pline, iar din acest motiv nu au lipsit nici scandalurile. Recent, în staţiunea Costineşti a avut loc o „încăierare” în toată regula. În prezent, protagoniştii scandalului sunt căutaţi de autorităţi.

Evenimentul nefericit a avut loc în cursul serii de vineri spre sâmbătă, după ce mai mulți tineri, cel mai probabil aflați sub aburii alcoolului, și-au împărțit pumni și picioare, sub privirile îngrozite ale celor care au asistat la conflict.

Mai exact, doi tineri s-au luat la bătaie, iar în cel mai scurt timp poliştiştii au fost solicitaţi să intervină printr-un apel la 112. Incidentul s-a petrecut în Mega Discoteca Tineretului, iar bărbatul agresat a fost cel care a cerut ajutorul oamenilor legii. În urma „răfuielii” bărbatul a declarat că ar fi fost agresat fizic de mai multe persoane necunoscute.

Mai mult, în filmarea surprinsă de unul dintre participanţii la petrecere, artiştii invitaţi să cânte au întrerupt spectacolul pentru a interveni în scandal. Cântăreaţa a încercat să îi oprească pe băieţi, explicându-le acestora că nu este normal un astfel de comportament.

Ce spune IPJ Constanța

Autorităţile au intervenit pentru a aplana scandalul şi au început cercetările în urma plângerii făcute.

„În noaptea de 6 spre 7 august a.c., polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în timp ce s-ar fi aflat într-un club din stațiunea Costinești, în urma unui conflict spontan, ar fi fost agresat fizic de persoane necunoscute.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii identității persoanelor implicate și luarea măsurilor legale care se impun”, se arată într-un comunicat.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

16:18
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară