Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Scandal monstru urmat de intervenția polițiștilor în Senat

Gabriela M Bogdan, 23 noiembrie 2021, Ora 11:14

  • print
  • |
scandal-monstru-urmat-de-interventia-politi-tilor-in-senat-49747-1.jpg BREAKING NEWS

 

Este scandal monstru în Senat. Diana Șoșoacă refuză să poarte masca de protecție și a fost chemată Poliția la fața locului.

În timpul ședinței de plen de luni a Senatului, Alina Gorghiu i-a cerut senatoarei Diana Șoșoacă, prezentă în sală, să își pună masca de protecție: ”Dat fiind faptul că dispozițiile legale sunt clare, vă rog să vă conformați normelor legale în vigoare”, i-a spus Alina Gorghiu Dianei Șoșoacă.

Senatoarea a refuzat să-și pună masca de protecție, iar Nicoleta Pauliuc, presedintele Comisiei pentru Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională, a venit la tribună și a sunat la 112 cerând operatorului să se deplaseze cineva în Senatul României: ”Dacă nu vă conformați legii, dați-mi voie, stimați colegi, să apelez la instituțiile statului pentru că, prin astfel de atitudini, instigați la nerespectarea legii”, a spus Nicoleta Pauliuc.

Imediat a reacționat și Alina Gorghiu, care a apreciat gestul făcut de senatoarea PNL: ”E un gest pe care îl aplaud la scenă deschisă. Nu putem să ne lăsăm călcați în picioare de un personaj care nu respectă legea”, a spus și Alina Gorghiu.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

03:15
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară