Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Se aleargă leprele. Simion a fugit de revoluționarul Marian ”Ceaușescu”

Claudia Ioana, 28 februarie 2022, Ora 16:55

  • print
  • |
se-alearga-leprele-simion-a-fugit-de-revolutionarul-marian-ceau-escu-50252-1.jpg BREAKING NEWS

 

 

Revoluționarul Marian Moroșanu, zis „Ceaușescu”, demască impostura lui George Simion, pe care-l acuză că a adus în Parlament, prin punerea lor pe listele de candidați, „trei criminali din ’89”: colonelul Francisc Tobă și generalii Nicolae Roman și Mircea Chelaru.

Marian „Ceaușescu” îl acuză pe liderul AUR, George Simion că este un un fricos care se se dă în spectacol doar în Parlament, dar fuge când cetățenii vor să-i pună întrebări în mod direct.

„George Simion se dă viteaz prin Parlament, fugărind parlamentari și transmițând live pe Facebook, dar atunci când e așteptat de un cetățean să fie luat la întrebări live pe Facebook, el fuge”, scrie Marian într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„L-am așteptat în această seară atât la sosirea la B1, cât și la plecare. La sosire a fugit de a rupt asfaltul, pentru a intra mai repede în platoul televiziunii, la plecare a ieșit prin spate, să nu dea ochii cu mine”, povestește el.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

11:35
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară