Stanga
Dreapta

Toti esuatii vor in Parlament Explozie de partide patriotice și naționaliste vor aparea in Romania: NOI,Fratia Ortodoxa,Partidul Republican,Partidul Patriotilor Romani,Partidul Sosoaca, Arca,Partidul Leu ,APP si Forta Dreptei se vor gasi liste la urmat

Laurentiu Ion, 17 mai 2022, Ora 11:18

  • print
  • |
toti-esuatii-vor-in-parlament-explozie-de-partide-patriotice-i-nationaliste-vor-aparea-in-romania-noi-fratia-ortodoxa-partidul-republican-partidul-patriotilor-romani-partidul-sosoaca-arca-partidul-leu-app-si-forta-dreptei-se-vor-gasi-liste-la-urmat-1.jpg

 

De la începutul anului, diferite instituții media vehiculează că mai mulți parlamentari ar putea părăsi formațiunea AUR.

Mai, membrii AUR au avut o acțiune pe litoral, pentru strângerea de semnături pentru demersul de demitere a președintelui Klaus Iohannis. Cu această ocazie, ei au desfășurat un mesaj masiv pe care se putea citi Fără trădători.

Conform surselor noastre, acest mesaj este cauzat de racolarea de către alte partide ai unor membri AUR. Aceleași surse afirmă că în spatele acestor tentative s-ar afla deputatul de Alba, Daniel-Gheorghe Rusu.

Deputatul Daniel-Gheorghe Rusu ar fi negociat cu PNȚCD (aripa Cristian Terheș Cristi Vaida) și cu Alternativa Dreaptă. El mai este acuzat că are un frate în conducerea SRI Sibiu și un dosar în care riscă condamnare la Înalta Curte de Justiție și Casație.

De fapt, conform informațiilor publice dar și cele care circulă în zona patriotică, se vor înființa o mulțime de partide politice care se vor cu un profil similar cu cel al AUR.

Astfel, cea mai cunoscută grupare de pe această nișă este cea a fostului premier Viorica Dăncilă, ea anunțând luna trecută înființarea Partidului „Națiune Oameni Împreună (NOI).

Tot recent, s-a anunțat și înființarea partidului RoExit, înființat de fosta coordonatoare a AUR Cluj, Nicoleta Lup. Luna aceasta și grupul Frăția Ortodoxă” a anunțat că-și face partid politic. În anunțul de înființare, președintele Dan-Ciprian Grăjdeanu a declarat că așteaptă și membri AUR alături de această grupare.

Pe fosta structură ALDE de unde a făcut parte și Daniel Gheorghe Rusu (înainte de PC, PD-L, PNL și PSD) se fortifică Partidul Republican unde președintele nou-numit este fostul deputat Marian Cucșa.

Asta nu e tot. Urmează să se înființeze un Partid al Patrioților Români, condus de deputatul Mihai Lască. Acesta a intrat în Parlament pe listele AUR, dar a fost exclus după ce au devenit publice problemele acestuia cu lege. Lască a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru că a bătut un șofer, dar este și inculpat într-un dosar unde este acuzat că a copiat datele de pe diferite carduri folosite la bancomate.

Se pare că și senatoarea Diana Șoșoacă își va înființa partid. Este vorba de Partidul Șoșoac Ultimele ştiri adăugate...

EDITORIAL

Acum, că a fost tras pe linie moartă,  penibilul  Cîţu avertizează că România va intra într-o criză economică severă

Acum, că a fost tras pe linie moartă, penibilul Cîţu avertizează că România va intra într-o criză economică severă

     Florin Cîţu spune că economia României va avea o creştere economică aproape de zero anul acesta şi avertizează că o prăbuşire economică este inevitabilă. ”Economia României va avea o creştere economică aproape de zero anul acesta. Bugetul este construit pe o creştere economică de 4.6%. Cu o prob ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

22:58
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară