Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Un nou scandal în Guvern - Ministrul Sorin Grindeanu, acuzat de Sergiu Moroianu, soțul lui Clotilde Armand, că ascunde o carte trecută în CV: „Un impostor!”

Gabriela M Bogdan, 20 decembrie 2021, Ora 13:38

  • print
  • |
un-nou-scandal-in-guvern-ministrul-sorin-grindeanu-acuzat-de-sergiu-moroianu-sotul-lui-clotilde-armand-ca-ascunde-o-carte-trecuta-in-cv-un-impostor-49903-1.jpg BREAKING NEWS

 

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a prezentat, într-o conferință de presă, lucrarea „Integrala Lebesgue-Radon în raport cu o măsură complexă”. Clotilde Armand îi cere lui Sorin Grindeanu să pună cartea la dispoziție și susține că este o rușine pentru lumea academică.

 

 

”Sorin Grindeanu a găsit cartea lui Florin Roman

Cam acesta este răspunsul unui ministru atunci când un matematician îi solicită să doneze cartea scrisă de el (de negăsit în biblioteci și nicăieri de la 19 ani de la publicare) la Institutul de Matematică al Academiei Române sau la Biblioteca Națională.

În loc să fie mândru că există un interes pentru cartea sa și să doneze un exemplar spre studiu, dl. Grindeanu lansează injurii de maidan la această solicitare. Nu că am fi avut mari pretenții de la autorul OUG 13.

Sper ca domnul prim-ministru Ciucă să ia măsuri privind acest nou caz Roman din Guvernul său. Deoarece acest impostor este o rușine pentru întreaga comunitatea științifică din România.

PS: Faceți publică cartea... dle. Grindeanu. Lăsați golăniile și injuriile la dvs. în partid.”, scrie Clotilde Armand.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

10:46
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară