Stanga
Dreapta

Victor Ponta un mare patriot Nu mai este şomer şi-a găsit de muncă în străinătate

Marian Vasile, 18 februarie 2021, Ora 17:30

  • print
  • |
victor-ponta-un-mare-patriot-nu-mai-este-somer-si-a-gasit-de-munca-in-strainatate-48460-1.jpg

Preşedintele Pro România, Victor Ponta a susţinut la TVR că şi-a găsit loc de muncă în afara României. Ponta a rămas în afara Parlamentului după eşecul alianţei cu Tăriceanu de la alegerile din decembrie.

Fishing Îs Good For Wellbeing And Relationships

„Muncesc. Politicianul, când nu mai e ales, se apucă de muncă. Nu m-am născut politician, nu intenţionez să mor politician. Lucrez în afara ţării. Completez declaraţie fiscală, am venituri şi voi avea, chiar mai mari decât când eram parlamentar. Lucrez în afara ţării.

Sunt mulţi oameni care mi-au spus de-a lungul timpului: ‘Hai să lucrezi cu noi!’. ‘Nu am voie, sunt parlamentar, sunt în incompatibilitate’. Acum mi-au zis că am voie”, a declarat Victor Ponta, luni seara, la TVR.

Ponta a refuzat să spună în ce ţară lucrează şi pentru cine, menţionând doar că este „dincolo de Giurgiu”.

Presa din Serbia a anunţat în 2018 că Ponta a primit cetăţenie sârbă şi că a devenit consilier onorific al preşedintelui Serbiei, Aleksandr Vucic. În Serbia se afla şi fugarul Sebastian Ghiţă, prieten bun cu Victor Ponta. Ponta a fost intens promovat la România TV în timpul campaniei electorale iar pe listele Pro România din Prahova a candidat Alexandru Iacobescu, care a preluat mai multe dintre afacerile de care Ghiţă s-a ocupat înainte de a intra în politică.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

19:51
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară