Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Violeta Alexandru: “Strategia lui Cîțu legată de coaliție la București denotă lipsă de profesionalism”

Gabriela M Bogdan, 29 iulie 2021, Ora 10:29

  • print
  • |
violeta-alexandru-strategia-lui-citu-legata-de-coalitie-la-bucure-ti-denota-lipsa-de-profesionalism-48919-1.jpg BREAKING NEWS

 

Fostul preşedinte al PNL Bucureşti Violeta Alexandru a criticat, miercuri, declaraţiile premierului Florin Cîţu, conform cărora nu este treaba lui să intervină pentru funcţionarea coaliţiei guvernamentale la Bucureşti. „Denotă lipsă de profesionalism și nu te ajută să construieşti sau să uneşti, ci dimpotrivă”, susține aceasta.

„Strategia aceasta - când e complicat, nu e treaba mea şi când îmi foloseşte politic, devine treaba mea - denotă lipsă de profesionalism, o continuă nefericire care nu te ajută să construieşti sau să uneşti, ci dimpotrivă. Nu îmi plac atacurile între colegi. Am fost ţinta principală în ultima perioadă. Punctele mele de vedere vor fi întotdeauna exprimate pentru a clarifica lucrurile. Nu foloseşte nimănui crearea de conflicte acolo unde nu sunt. Nu ar fi mai bine să ne respectăm şi să muncim? Asta le-am promis bucureştenilor”, a scris Violeta Alexandru, pe Facebook.

Ea l-a acuzat pe premierul Florin Cîţu că fost „absent” și a așteptat „la cotitură”, în loc să ajute la Bucureşti.

„Părea că aştepta la cotitură. Nu este o abordare constructivă pentru binele PNL Bucureşti. Are acum posibilitatea să conducă după cum crede că e mai bine. Cu respect, aş recomanda, pentru autoritatea noului preşedinte de la Bucureşti", a mai scris Violeta Alexandru.

Ce spune Violeta Alexandru despre Nicușor Dan

Ea a adăugat că a intervenit când echipele de la sectoare au considerat că este nevoie, preocupându-se să asigure un echilibru în coaliţia dreptei. De asemenea, Alexandru a transmis că îl susţine pe Nicuşor Dan.

„A pleca la câteva luni de lângă un coechipier, a nu fi corect cu el e doar un calcul politic mic cu efecte mari asupra Bucureştiului. Pe mine mă interesează să pun interesele oamenilor pe primul loc, iar, în acest caz, Bucureştiul chiar are nevoie ca toată lumea să pună umărul la treabă. Am fost lângă Nicuşor Dan când lupta să primească sprijin de la Guvern la momentul adoptării bugetului. Ar fi fost bine să îl primească. Un moment complicat”, a afirmat fostul preşedinte al PNL Bucureşti

Violeta Alexandru a anunțat deja că la congres îl va vota pe Ludovic Orban pentru funcţia de lider al partidului. Ea spune că nu și-ar face un proiect politic cu oameni care „se gudurau până la exagerare prin tot felul de promisiuni de loialitate”.

Premierul Florin Cîțu a declarat marți seara, la Digi24, că este nemulțumit de ceea ce se întâmplă în București în ultimul timp, afirmând că că nu înțelege ce nu funcționează la nivelul Primăriei Capitalei.

„Merg pe stradă și mă întreabă lumea de ce nu e tunsă iarba și de ce nu se ridică gunoiul. Și atunci le spun că voi face tot ce pot, voi transmite mesajul către primarul general sau către cel de sector, dar atribuțiile sunt ale primăriilor”, a atras atenția prim-ministrul.

În ceea ce îl privește pe primarul Nicușor Dan, Cîțu afirmă că este nedumerit că nu s-a alăturat Partidului Național Liberal până acum: „Să fii membru PNL este o mândrie”, a declarat premierul.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

18:26
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară