Stanga
Dreapta

Asul de Trefla Partida Romilor Pro- Europa Iaşi

Gheorghe George, 20 iulie 2020, Ora 09:45

  • print
  • |
asul-de-trefla-partida-romilor-pro-europa-iasi-48165-1.jpg

Fiecare acțiune a Asociației Partida Romilor Pro Europa Iași se finalizează de regulă cu niște indicatori de rezultat. Recent s-a încheiat campania educațională” S.O.S- Copiii romi!” și indicatorii sunt foarte buni. Cifrele, de regulă, sunt relevante, 128 de elevi romi cu identitate romă asumată, absolvenți de gimnaziu vor merge la liceu și școli profesionale în anul școlar 2020-2021.

Dintre aceștia 54 au accesat locurile special alocate în licee foarte bune din județul Iași, 49 de elevi au ales să învețe o meserie în cadrul școlilor profesionale sau învățământ dual, iar 25 au accesat locurile din liceele vocaționale. Un bilanț frumos, în condițiile unei perioade critice pentru toată populația României. Rezultatele elevilor au fost foarte bune, aşa cum se poate vedea și pe site-ul ISJ Iași, medii de admitere începând de la 9,60. Anul acesta 2 elevi romi au obținut media 10 la Evaluarea Națională, sunt printre” zeciști „nu sunt o excepție este o normalitate, inteligența nu ține de etnie, este o aptitudine care are o bază nativă și se dezvoltă sub influența și acțiunea factorilor de socializare.

Felicitări elevilor, cadrelor didactice și părinților! Organizația va fi întotdeauna alături de acești tineri, care, sperăm să contribuie la diminuarea prejudecăților societății românești cu privire la romi!

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

02:08
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară