Stanga
Dreapta

Noi demersuri ale A.M.V.V.D

Laurentiu Ion, 22 februarie 2021, Ora 17:48

  • print
  • |
noi-demersuri-ale-a-m-v-v-d-48470-1.jpg

       Pe zi ce trece A.M.V.V.D devine tot mai numeroasă.  În aceeași măsură, și noi ne dorim să facem față provocărilor, să oferim tot ce ne stă în putință, pentru a vă demonstra loialitatea noastră pentru munca pe care o depunem în favoarea dumneavoastră.
      
        Pentru o mai bună îndeplinire a sarcinilor, care devin tot mai numeroase, și ca urmare a volumului de muncă al fiecărui departament în parte, ne-am propus să obținem un sediu mai generos, care să răspundă în proporții mari nevoilor actuale ale asociației. Astfel că, vineri, 19 februarie 2021, ca urmare a solicitării adresate Primăriei Sectorului 5, o delegație formată din președintele asociației, Marius Apostol, prim-vicepreședintele, Dan Cosma și Secretarul General, Florin Tutunaru, a motivat această solicitare în cadrul întâlnirii de astăzi cu reprezentați ai Primăriei: Iulian Constantin Carlogea, Administrator Public, și domnul general (r) Corneliu Dobrițoiu, consilier al domnului primar Cristian Piedone.

      Pe această cale am propus spre analiză și propunerea de a se repartiza cu prioritate locuri de parcare și aprobarea scutirii de la taxa anuală auto de reședință pentru membrii A.M.V.V.D, domiciliați în sectorul 5, urmând a se introduce pe ordinea de zi a Consiliului Local al Sectorului 5.

       Ne declarăm mulțumiți de dialogul deschis și de începutul acestei colaborări, convinși fiind că vom obține, prin susținerea acestora, rezultatele dorite.

     Împreună suntem mai puternici!
     Împreună vom reuși!

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

15:16
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară