Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Primarul sectorului 5 Cristian Popescu Piedone, proiecte de amploare pentru modernizarea Sectorului 5

Claudiu Constantin, 25 ianuarie 2021, Ora 16:32

  • print
  • |
primarul-sectorului-5-cristian-popescu-piedone-proiecte-de-amploare-pentru-modernizarea-sectorului-5-48426-1.jpg BREAKING NEWS

 

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a anunțat ample proiecte de reconstrucție și modernizarea a sectorului.

Edilul i-a trimis pe teren pe directorii Primăriei Sectorului 5, solicitându-le ca la întoarcere să prezinte rapoarte și fotografii cu situațiile întâlnite în sector.

 

Directorii au ajuns la concluzia că mare parte din problemele sesizate de cetățenii sectorului sunt reale.

„Acum au văzut și ei ce vedeți voi, locuitorii Sectorului 5, în fiecare zi. Așa arată acum sectorul, de aici plecăm. Toate aceste fotografii se vor transforma cât de curând în proiecte: parcuri, spații verzi, blocuri reabilitate, școli modernizate, parcări supraterane, ghene de gunoi după norme europene, grădinițe noi, bulevarde sau străzi asfaltate. Aceste poze vor rămâne doar o tristă amintire”, a transmis primarul Sectorului 5, Cristian-Victor Piedone Popescu.

 

Edilul a menționat că între 1 și 15 martie va începe reconstrucția și modernizarea Sectorului 5 și le cere scuze cetățenilor pentru eventualul disconfort care va apărea odată cu unele șantiere de pe raza sectorului.

Piedone promite că disconfortul de moment se va transforma într-o bucurie, atunci când proiecte pe care cetățenii le așteaptă de mai bine de 25 de ani vor fi într-un final realizate.

Primarul Sectorului 5 le cere sprijinul cetățenilor și le sugerează să își plătească taxele și impozitele locale, pentru că , de această dată, banii nu vor mai fi irosiți pentru achiziții fără rost, de care locuitorii din Sector nu s-au putut bucura.

„Între 1 și 15 martie va începe reconstrucția și modernizarea Sectorului 5. Vă cer înțelegere, în cazul în care vedeți șantiere. Acest disconfort de moment vă va crea și plăcere după o așteptare de peste 25 de ani. Vom realiza toate proiectele pe care ni le-am propus chiar dacă finanțarea de la bugetul local este precară, dar vom accesa linii de credit, vom accesa fonduri europene nerambursabile, totul pentru a rezolva cât mai multe dintre problemele pe care voi, cetățenii, le-ați sesizat. Îmi doresc ca la sfârșitul primului meu mandat să fiți mândri că locuiți în Sectorul 5.

Primarul Sectorului 5 Cristian Popescu Piedone

Să vină și alții în vizită în sectorul nostru, cum și noi mergem să vedem ce realizări au fost făcute în alte sectoare . La unele dintre ele am participat personal în experiența mea de peste 27 de ani… și știți la ce mă refer. Vă cer sprijinul, dragi cetățeni! Mergeți și plătiți-vă taxele și impozitele locale, pentru că, de această dată, banii voștri… îi veți vedea. Niciun leu nu va mai fi irosit pentru achiziții fără rost, pe care nu le-ați văzut și de care nu v-ați bucurat… însă de care s-au bucurat alții.

Asta este datoria mea morală față de voi, dragi prieteni și locuitori ai Sectorului 5, pentru a vă răsplăti încrederea pe care mi-ați acordat-o atunci când m-ați învestit în funcția de primar, nepromițându-vă nimic, decât un singur lucru: CĂ NU AM SĂ VĂ DEZAMĂGESC! Ridic gradul de promisiune la gradul de jurământ și vă spun încă o dată, sub jurământ, că nu am să vă dezamăgesc! Așa să îmi ajute Dumnezeu!”, a scris pe Facebook Cristian Piedone Popescu.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

17:09
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară